تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان در ماه رمضان
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
4

تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان در ماه رمضان

  • کد خبر : 32380
  • 31 اردیبهشت 1397 - 11:55
تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوزستان در ماه رمضان

رییس مرکز بهداشت خوزستان از تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط استان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.   به گزارش تابا؛ دکتر شکرالله سلمان زاده، در خصوص فعالیت‌های بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: هر ساله قبل از شروع ماه مبارک رمضان […]

رییس مرکز بهداشت خوزستان از تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط استان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

 

به گزارش تابا؛ دکتر شکرالله سلمان زاده، در خصوص فعالیت‌های بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: هر ساله قبل از شروع ماه مبارک رمضان بازرسی از اماکن عمومی و به ویژه مساجد انجام می شود و همکاران در مورد بهداشت فردی، نظافت نمازخانه‌ها و همچنین توزیع افطاری و سحری تذکرات لازم را به متولیان می‌دهند.

 

وی ادامه داد: همچنین بازرسی‌ مراکز تهیه و توزیع با تاکید بر شیرینی‌فروشی‌ها و آش و حلیمی‌ها تشدید می‌شود.

 

رییس مرکز بهداشت خوزستان اجرای این بازدیدها را در راستای حفظ سلامت مصرف‌کنندگان مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه و توزیع و همچنین مراسم مختلف افطاری و سحری عنوان کرد و گفت: اکیپ‌های دو و سه نفره بازرسی در ساعت‌های صبح، عصر و شب هنگام، از مراکز تهیه و توزیع بازرسی را انجام می‌دهند و از سلامت مواد غذایی اطمینان حاصل می‌کنند.

 

سلمان‌زاده بیان کرد: همچنین از طریق اتاق اصناف از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مختلف خواسته شده که از عرضه مواد غذایی غیر مجاز خودداری کرده و آش و حلیم را در ظروف گیاهی یا ظروف تایید شده وزارت بهداشت عرضه کنند.

 

وی ادامه داد: مردم نیز باید به منظور حفظ سلامت خود، مواد غذایی مورد نیاز را از مراکز تهیه و توزیع مجاز و بهداشتی خریداری کرده و زولبیا و بامیه را تنها از فروشگاه‌های قنادی دارای مجوز و نه سوپر مارکت‌ها و سایر اصناف خریداری کنند.

 

گفت: همچنین اگر قصد دارند از آش و حلیم یا سایر غذاهای داغ استفاده کنند ترجیحا ظروف موجود در منزل مثل قابلمه‌ها یا ظروف شیشه‌ای درب‌دار را برای خرید همراه ببرند.

 

سلمان‌زاده گفت: همچنین توجه داشته باشند که به منظور جلوگیری از مسمومیت‌های غذایی، غذای آماده را یا در یخچال و یا در دمای بالای ۷۰ درجه نگهداری کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را با شماره تلفن ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی به منظور ثبت و پیگیری مطمئن معضلات بهداشتی مطرح نمایند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=32380

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.