سرپرست فرمانداری خرمشهر برضرورت تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان تاکید کرد و گفت: با وجود افراد توانمند در خرمشهر تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز در این شهرستان ضروری است چرا که مشکلات آموزش و پرورش خرمشهر تنها با مشارکت افراد خیر قابل حل است.
به گزارش تابا؛کورش مودت روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خرمشهر با بیان اینکه آموزش و پرورش به تنهایی قادر به تامین همه نیازهای مدارس نیست افزود:مجمع خیرین مدرسه ساز در بسیاری از شهرهای استان تشکیل شده و با بی نیاز شدن آموزش و پرورش در این شهرستانها فعالیت خیرین به عرصه سلامت، احداث پاسگاه انتظامی و سایر عرصه ها کشیده شده است.
وی اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته دنیا بر ۲ شاخص آموزش و پرورش و بهداشت توجه خاصی دارند لذا بیش از ۹۰ درصد اعتبارات آموزش و پرورش و بهداشت با مشارکت مردم و بخش خصوصی تامین می شود.
مودت از نبود مجمع خیرین در شهرستان خرمشهر انتقاد کرد و گفت: تشکیل مجمع خیرین نقش بسزایی در جلب مشارکت های مردمی در امور خیریه دارد.
وی ادامه داد: در جریان سیلاب اخیر مواکب برای کمک رسانی به سیل زدگان در شهرستان خرمشهر و شهرهای سیل زده مشارکت کردند و این نشان از وجود پتانسیل و ظرفیت خدمات رسانی در این شهرستان دارد.
سرپرست فرمانداری خرمشهر با بیان اینکه خیرین می توانند بخش عمده ای از نیازهای فضای آموزش و پرورش تامین کنند افزود: در این راستا دولت نیز ۵۰ درصد مشارکت های خیرین مدرسه ساز را به عهده می گیرد.
وی در ادامه گفت: به رغم اینکه منطقه آزاد اروند، نفت و گاز اروندان و شرکت کشت و صنعت نیشکر در امر تقویت سیل بندهای روستاهای خرمشهر کمک کردند بخش عمده ای از اعتبارات دولتی در سیلاب اخیر خرمشهر هزینه شده است.