معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: برنامه کشت و خرید کلزا از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی می باشد.
بنا بر گزارش تابا: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان با تکذیب شایعه عدم خرید تضمینی کلزا از کشاورزان بهبهانی گفت: کشت دانه های روغنی از جمله کلزا همچنان از اولویت های دولت می باشد و وزارت خانه به صورت مرتب پیگیر این موضوع می باشد.
محمد قاسمی نژاد افزود: از اهمیت این طرح همین بس که وزیر جهاد کشاورزی به صورت هفتگی گزارشی از عملکرد کشاورزان در خصوص کشت کلزا به مقام معظم رهبری ارائه می دهند.
شایان ذکر است سال گذشته در سطح ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع شهرستان بهبهان کلزا کشت گردید و حدود ۶ هزار تن محصول از این مزارع برداشت شد که بیشترین سطح عملکرد را در استان از آن خود کرد و امسال نیز کشاورزان برای کشت در سطح ۱۰ هزار هکتار اعلام آمادگی کرده اند.
همچنین کلزا نقش مهمی در تناوب زراعی استان، تأمین روغن خوراکی و افزایش امنیت غذایی کشور داشته و از اولویت های مهم سازمان جهاد کشاورزی استان می باشد.