توقف واردات گوشی‌های بالای 600 دلار
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
1

توقف واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار

  • کد خبر : 115853
  • 27 فروردین 1401 - 10:04
توقف واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار
سال گذشته کارگروه هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری مقرر کرد ارز مورد نیاز برای واردات گوشی‌های بالای 600 دلار از صادرات خشکبار تأمین شود اما حالا رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی و ارتباطی می‌گوید واردکنندگان نتوانسته‌اند ارز دریافت کنند و واردات گوشی‌های بالای 600 دلار به کشور متوقف شده است.

به گزارش تابا؛ ظاهراً نوسان نرخ ارز و بلاتکلیفی به اندازه کافی برای متلاطم کردن بازار گوشی موبایل در کشور کافی نیست و توقف دریافت ارز و عرضه قطره چکانی به کمک آن رفته‌اند تا بلکه بیشتر از این اشک خریداران را در بیاورند. این بار نوبت به توقف واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار رسیده است که ثمره‌ای جز افزایش قیمت‌ها ندارد.

مهدی محبی مدعی شده توقف واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار باعث افزایش ۵ تا ۶ میلیونی قیمت این گوشی‌ها در بازار شده است. به گفته این فعال صنفی حالا دیگر گوشی‌های سری گلکسی Z، گلکسی S و گلکسی N سامسونگ و تمامی مدل‌های آیفون بالای ۶۰۰ دلار وارد کشور نمی‌شود.

محبی در ادامه می‌افزاید بازار نا آرام و عرضه کم است، در عین حال فروشنده‌ها هم اقدام به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت گوشی‌های خود کرده‌اند.

وی دولت را مقصر وضع موجود دانسته و با انتقاد از تصمیم‌های شبانه مسئولان، مدعی شده آنها خود قادر به بازگردانی ارز حاصل از صادرات نیستند اما با تصویب قوانینی چون تأمین ارز واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از صادرات خشکبار، نظم بازار را برهم زده‌اند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=115853

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.