ثبت‌نام واکسن کرونا حضوری نیست؛ صف نبندید
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 13 - شعبان - 1447
  • برابر با : Saturday - 31 January - 2026
2

ثبت‌نام واکسن کرونا حضوری نیست؛ صف نبندید

  • کد خبر : 98772
  • 06 اردیبهشت 1400 - 10:50
ثبت‌نام واکسن کرونا حضوری نیست؛ صف نبندید
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه برای ثبت‌نام واکسن، مراجعه حضوری لازم نیست، گفت: اکنون بیش از ۹۰ درصد اسامی و مشخصات افراد در پرونده الکترونیکی‌شان موجود است. برای کسانی که پرونده الکترونیک ندارند از طریق این سامانه در دست احداث اعلام خواهیم کرد که باید چه اقدامی انجام دهند و تنها مراجعه برای دریافت خدمات حضوری خواهد بود.

به گزارش تابا؛ دکتر علیرضا رییسی در این زمینه از سامانه‌ای در دست احداث خبر داد که این سامانه مشخص می‌کند افراد در کدام اولویت برای دریافت واکسن کرونا هستند.

وی ابراز امیدواری کرد که این سامانه در هفته جاری نهایی شود و مردم با مراجعه به آن تکلیفشان مشخص شود که در کدام فاز دریافت واکسن قرار گرفته‌اند.

به گفته وی، همچنین اگر کسی واکسن زده و دچار عارضه شده، می‌تواند در این سامانه اعلام کند تا به او رسیدگی شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین به موضوع فراخوانها و سایتهای جعلی برای واکسیناسیون کرونا، اشاره و تاکید کرد: مردم بدانند هر لینکی برایشان ارسال می‌شود درست و قابل اعتماد نیست و سایت رسمی ما برای واکسیناسیون، سایت وزارت بهداشت است که جزئیات آن اعلام خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه برای ثبت‌نام واکسن، مراجعه حضوری لازم نیست، گفت: اکنون بیش از ۹۰ درصد اسامی و مشخصات افراد در پرونده الکترونیکی‌شان موجود است. برای کسانی که پرونده الکترونیک ندارند از طریق این سامانه در دست احداث اعلام خواهیم کرد که باید چه اقدامی انجام دهند و تنها مراجعه برای دریافت خدمات حضوری خواهد بود.

رییسی تاکید کرد: جایی که برای واکسیناسیون اعلام می‌کنیم هم ممکن است خانه بهداشت یا مرکز اصلی نباشد، بلکه محلی بزرگ زیر نظر آن مرکز باشد.

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا روز یکشنبه ( ۵ اردیبهشت ماه) ۶۱۸ هزار و ۳۶۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۶۵ هزار و ۶۵۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۸۴ هزار و ۱۷ دُز رسیده که این روند با آغاز فاز دوم واکسیناسیون سرعت بیشتری گرفته است و بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، واکسیناسیون این گروه هم تا تیرماه به طول خواهد انجامید.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=98772

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.