حاشیه نگاری تابا؛ از جلسه نقد عملکرد نمایندگان لیست امید اهواز
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 28 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Sunday - 29 December - 2024
1

حاشیه نگاری تابا؛ از جلسه نقد عملکرد نمایندگان لیست امید اهواز

  • کد خبر : 20458
  • 27 آذر 1396 - 11:29
حاشیه نگاری تابا؛ از جلسه نقد عملکرد نمایندگان لیست امید اهواز

برخی اصلاح طلبان سرمایه های مردمی را به خاطر کسب قدرت برباد دادند/ سیدشکر خدا موسوی نماینده ای با پشتوانه قوی ارتباطات مردمی بود/اگر اصلاح طلبان نبودند و لیست امید بسته نمی شد/ انتظار من به عنوان یک اصلاح طلب از دکتر یوسفی برآورده نشد/ مردم می دانند که سخنان پشت دوربین را باید برعکس تفسیر کنند/ نمایندگان […]

برخی اصلاح طلبان سرمایه های مردمی را به خاطر کسب قدرت برباد دادند/ سیدشکر خدا موسوی نماینده ای با پشتوانه قوی ارتباطات مردمی بود/اگر اصلاح طلبان نبودند و لیست امید بسته نمی شد/ انتظار من به عنوان یک اصلاح طلب از دکتر یوسفی برآورده نشد/ مردم می دانند که سخنان پشت دوربین را باید برعکس تفسیر کنند/ نمایندگان نباید مانند افراد عادی در کوچه و بازار صدای شان را بلند کنند

 

زمانی که دعوت نامه به دستمان رسید خوشحال شدیم و ناراحت؛ خوشحال از این که در چنین جلساتی از مباحث داغ حظ می بریم و ناراحت از اینکه با خودسانسوری نمی توانیم آنچنان که بایسته است شما را هم از جذابیت این گونه جلسات بهره مند سازیم.

 

وقتی می گویند اعجاز جوانان، یعنی اینکه در میان تقریبا ۲۰ حزب اصلاح طلب خوزستان تنها این مجمع نیروهای خط امام است که سلسله وار جلسات نقد را با حضور چهره های سیاسی برگزار می کند و پس از چند برنامه پربار در زمینه آسیب شناسی عدم موفقیت اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر، شامگاه شنبه نوبت به تحلیل عملکرد نمایندگان لیست امید اهواز رسید.

 

برای تحلیل عملکرد نمایندگان اهواز چه جایگاهی بهتر از ناصر چوپان، قائم مقام ستاد انتخاباتی لیست موسوم به امید و چه کسی هم صریح تر از وی به عنوان سخنران؟

 

در ابتدای این نشست که با حضور چهره های اصلاح طلب و همچنین فعالان سیاسی برگزار شد؛ ناصر چوپان نقدی به گذشته های دور زد و برای بیان دلایل ایجابی اصلاحات گفت: ما به عنوان یک خواستگاه فکری جریان اصلاح طلبی را پذیرفته ایم زیرا که از سال ۵۷ قصد داشتیم از کج روی ها و انحرافات جلوگیری کنیم.

 

وی برای نشان دادن مشروعیت اصلاحات، بحث رهبر کبیر انقلاب و بنیان گذار انقلاب اسلامی را به میان آورد و گفت: خلق اصلاحات در زمان بنیان گذار جمهوری اسلامی توسط بزرگان نظام آغاز شد و این مهم با تشکیل مجمع روحانیون مبارز آغاز شد.

 

 

این فعال سیاسی گریزی هم به مبانی اعتقادی اسلامی و شیعی زد و گفت: پیش از این در جریان فکری اسلامی جریان اصلاح طلبی به شکل غالب و برجسته ای در نهضت امام حسین وجود داشت و ایشان به منظور قوام بخشی و برای اکمال اخلاق قیام کرده بود.

 

چوپان قدرت اصلاح طلبان را برآمده از تمایل آحاد ملت به تفکر اصلاح طلبی دانست و برای اثبات این ادعا اشاره ای به انتخابات اخیر داشت و گفت: به طور اخص جریان مردم به نگاه اصلاح طلبی نزدیک است و این نزدیکی به قدری است که با یک ویدئو و یا با واژه «تکرار» جریان انتخابات را زیر و رو می کند.

 

چوپان با نقد جریان مقابل اصلاح طلبان تصریح کرد: همیشه مقابل پدیده های نو مقاومت وجود دارد و دلیل آن به خاطر تایید بر گذشته و جلوگیری از تغییر، مقابل جریانات می ایستند.

 

قائم مقام ستاد انتخاباتی امید در شهرستان اهواز خاطر نشان کرد: در تمام انتخابات ها بعد از رحلت بنیان گذار جمهوری اسلامی که نظارت استصوابی به وجود آمد از قدرت اصلاح طلبان کاسته شد و به این ترتیب رهبران جریان اصلاح طلبی به حاشیه رانده شدند. در انتخابات اخیر مجلس ما با یک رد صلاحیت گسترده تر از همیشه روبرو شدیم و این ضربه ای به اصلاحات باعث شد اصلاح طلبان با ابزار جدیدی رقیب را در منگنه قرار داد. اینکه ما با دست خالی در مقابل رقیب بایستیم خیلی دشوار است.

 

برخی اصلاح طلبان سرمایه های مردمی را به خاطر کسب قدرت برباد دادند

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب برای رعایت انصاف پس از نقد مجموعه خارج از جریان اصلاح طلبی به نقد درون گفتمانی پرداخت و اذعان کرد: بعضی از ما اصلاح طلبان با دور شدن از نیازهای طبیعی مردم و قدرت طلبی، از جامعه فاصله گرفتیم و این باعث شده مردم دیگر مرزی بین اصلاح طلب و اصولگرا نبینند. درون نیروهای اصلاح طلبی برخی مطالبات شخصی خود را بر مطالبات فکری مردم و جریان اصلاح طلبی ترجیح دادند.

 

چوپان نقد صریحی هم به احزاب اصلاح طلب داشت و عمده ترین علت افتراق احزاب خوزستان را بی میلی احزاب احزاب به فعالیت سیاسی عنوان نمود و اذعان کرد: ایراد اساسی از ماست که نه عضو احزاب می شویم و نه می خواهیم که حزبی کار کند، در حال حاضر مجموعه ۲۰ حزب استان با آقای کلانتری چه برخوردی نشان دادند؟ کدام بیانیه یا واکنش رخ داد؟ آیا تشکلی داشتند که موضعی بگیرند؟!

 

وی نمایندگان پیشین استان خوزستان را بسیار قدرتمند دانست و در این میان سیدشکر خدا موسوی را نماینده ای با پشتوانه قوی ارتباطات مردمی برشمرد و یادی هم از چهره های برجسته اصلاح طلب کرد که به خاطر ایجاد وحدت و انسجام و به خاطر لیست امید به از کاندیدا شدن انصراف دادند.

 

 

بنابر رسم مالوف سخنرانی های چوپان، منتظر بودیم با گل انداختن سخنانش صراحت لهجه اش بیشتر شود که این صراحت لهجه در نقد نمایندگان لیست امید با گلایه از دکتر یوسفی آغاز شد.

 

چوپان دخالت های دکتر یوسفی را در تغییر یکی از معاونت های اداره کل ارشاد اسلامی را نادرست خواند و گفت: انتظار من به عنوان یک اصلاح طلب از دکتر یوسفی برآورده نشد.

 

وی برای نشان دادن عدم رضایت خود از عملکرد دکتر یوسفی گفت: اگر اصلاح طلبان نبودند و لیست امید بسته نمی شد کاندیداها مگر چقدر رای داشتند؟ هیچ کس نمی تواند ادعا کند که بدون حمایت لیست امید کاندیداهای اهواز به مجلس راه می یافتند.

 

الباجی و ساری را نسبتا با خودمان (اصلاح طلبان) همراه تر می دانم

 

چوپان که تازه بساط گلایه اش از یوسفی پهن شده بود ادامه داد: از سویی دیگر ایشان بیانیه ای داد که نیازی به صدورش نبود. او می توانست پشت دوربین همه چیز بگوید زیرا که مردم می دانند که سخنان پشت دوربین را باید برعکس تفسیر کننند ولیکن صدور بیانیه دیگر از آن کارها بود. رفتار وی و عملکرد سیاسی ایشان روی هم رفته باعث دلسردی ما از دکتر یوسفی و پیدا کردن زاویه فکری با ایشان شد.

 

تنها سخنران جلسه اشاره ای هم به دو نماینده دیگر داشت و گفت: بنده الباجی و ساری را نسبتا با خودمان (اصلاح طلبان) همراه تر می دانم اگر چه انتقاداتی بر ایشان نیز وارد است به طور مثال مانند برخوردی که با خانم ابتکار شد.

 

چوپان گریزی هم به رفتار مجمع نمایندگان در جلسه شورای اداری با حضور کلانتری داشت و با گلایه از رفتار ایشان اظهار کرد: نمایندگان نباید مانند افراد عادی در کوچه و بازار صدای شان را بلند کنند بلکه باید پرونده های زیر بغلشان را از اطلاعات تخصصی ضخیم کنند و با این شیوه به دفاع از حقوق مردم خوزستان بپردازند.

 

چوپان اصلاح طلبان را مانند یک اقلیت دینی دانست و با بیان اینکه ما محلی برای اجتماعاتمان نداریم، تصریح کرد: چرا ما نباید از نگاه خودمان عزاداری محرم را به مردم معرفی کنیم، کی می شود ما هم یک حسینیه یا مسجد در اختیار داشته باشیم؟

 

به صرف تمایز نگاه ما با برخی از آقایان نمی شود که صدای مان خفه شود، نمایندگان باید در این راه قدم بردارند. ما اقلیت هستیم در حاکمیت و اکثریت هستیم در خارج از بدنه حاکمیت.

 

یکی از نکات این جلسه حضور چند تن از اعضاء دفتر دکتر یوسفی بود. با توجه به عنوان جلسه که نقد نمایندگان ذکر شده بود به نظر هم زیرکانه بود و البته قابل تقدیر.

 

به غیر از دکتر ساری کسی ممنوع التصویری رییس دولت اصلاحات را محکوم نکرد

 

مسئول دفتر دکتر یوسفی که به عنوان یکی از حضار در جمع نشسته بود با اشاره به اهمیت مشی اصلاح طلبی گفت: پیشینه اصلاح طلبی بر مسئولیت من در دفتر دکتر یوسفی مقدم است بنابراین جا دارد که اول یک اصلاح طلب باشم.

 

وی عدم هماهنگی بین نمایندگان را یکی از مشکلات پیش روی حصول مطالبات دانست و این معضل را سدی در برابر تحقق شایسته خواسته ها عنوان کرد. اما در جواب ایشان بایستی سوال کرد که اگر خود نمایندگان مردم قادر به هماهنگی بین خود نباشند؛ پس این نقیصه را باید موکلان شان مرتفع کنند؟!

 

شهرام باقری که در این جلسه تلاش کرد اندکی فضای تحلیل میزان موفقیت سیاسی نمایندگان را تعدیل نماید ادامه داد: کمیته های تخصصی در دفتر نماینده اهواز برقرار است و تمامی افرادی که تمایل به فعالیت یا مشارکت داشته باشند قادرند با حضور در این کمیته ها ایفای نقش کنند.

 

 

موسوی دبیر شاخه جوانان مجمع نیروهای خط امام با انتقاد صریح از رویه نمایندگان لیست امید اهواز پس از سخنان مسئول دفتر دکتر یوسفی گفت: حداقل انتظار ما از نمایندگان لیست امید امضاء کردن نامه اعتراض به ممنوع التصویری رییس دولت اصلاحات بود که متاسفانه به غیر از دکتر ساری دو نماینده دیگر در این زمینه کوششی نداشتند. (ادامه اینجا)

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=20458

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.