رئیس اداره ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی اداره کل استاندارد خوزستان گفت: در دو ماهه امسال از ورود یک محموله غیراستاندارد به ارزش ۷ هزار و ۷۷۷ دلار به علت عدم انطباق با استانداردهای ملی مربوطه به کشور جلوگیری شده است.
به گزارش تابا، سیما پشم فروش با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور حمایت از مصرف کنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی به کشور این اداره کل بر کلیه اقلام وارداتی مشمول مقررات استاندارد اجباری که قصد ترخیص از گمرکات خوزستان را داشته باشند نظارت کرده و تنها در صورت انطباق با استانداردهای ملی مربوطه و یا استانداردهای مورد قبول، مجوز ورود به کشور برای آنها صادر میشود.
گفت: در دو ماهه امسال از ورود یک محموله غیراستاندارد به ارزش ۷ هزار و ۷۷۷ دلار به علت عدم انطباق با استانداردهای ملی مربوطه به کشور جلوگیری شده است.
وی افزود: این کالا فیوز مینیاتوری با نام تجارتی EDISON ساخت کشور چین و مبدأ حمل آن نیز کشور چین بوده است.