حرف های تلخ کی روش پس از صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی روسیه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
7

حرف های تلخ کی روش پس از صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی روسیه

  • کد خبر : 4064
  • 23 خرداد 1396 - 8:13
حرف های تلخ کی روش پس از صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی روسیه

کی روشگفت: ۲ نفر در  فدراسیون فوتبال ایران وجود دارند که از صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی روسیهخوشحال نیستند! کارلوس کی‌روش افزود: در ابتدا باید این را بگویم که بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم. ازبکستان بازیکنان خوبی داشت. صعود به جام جهانی آسان نیست در حالی که برخی تصور می‌کردند که صعود به […]

کی روشگفت: ۲ نفر در  فدراسیون فوتبال ایران وجود دارند که از صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی روسیهخوشحال نیستند!

کارلوس کی‌روش افزود: در ابتدا باید این را بگویم که بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم. ازبکستان بازیکنان خوبی داشت. صعود به جام جهانی آسان نیست در حالی که برخی تصور می‌کردند که صعود به جام جهانی دشوار است. با تیم‌هایی که بازی داشتیم این مساله مشخص شد. بازیکنان تیم ملی فوتبال را تحسین می‌کنم و به بازیکنان و تیم ملی ازبکستان تبریک می‌گویم. آنها باختند اما باخت هم جزیی از مسابقه است و برای این تیم هم بهترین ها را آرزو دارم.

کی روش تصریح کرد: به بازیکنان خودم باید دو کلام بگویم، اینکه با تعهد و انگیزه بسیار بالا و فداکاری در طول سفری که با هم داشته‌ایم امشب به اینجا رسیدیم. بازیکنانم فداکاری زیادی از خود نشان دادند. تمام کشور مخصوصا هواداران فوتبال خیلی خوشحال شدند و فقط یکی دو نفر که همین جا هم شاید نشسته باشند که از صعود تیم ملی خوشحال نباشند، حتی درون فدراسیون هم یکی دو نفر از این صعود خوشحال نیستند ولی امروز روز ماست و آنها باختند.

کی روش در مورد صعود از گروه در جام جهانی برنامه‌ای دارد یا نه اظهار داشت: امروز روز جشن است و بهتر است بحث در این مورد را متوقف کنیم و فردا صبح بهترین برنامه‌ ریزی را برای آماده سازی تیم ملی داشته باشیم. در ۶ سال گذشته هر بار برنامه آماده سازی خودمان را مدون کردیم آنها تلاش کردند این برنامه اجرایی نشود و بروید از آنها سوال کنید. از کادرفنی تیم ملی و بازیکنان نپرسید که چه باید برای تیم ملی بکنیم. از خودتان اصحاب رسانه بپرسید که برای تیم ملی چه کار خواهید کرد که در این مورد تیم ملی را هم حمایت نکردید.

سرمربی تیم ملی در مورد برنامه‌هایش گفت: برنامه کوتاه مدتی که پیش رو داریم، دو بازی مقدماتی جام جهانی باقی است و از این ۶ امتیاز باقی مانده می خوایم کامل‌ترین امتیاز را بگیریم و اگر چه صعود کرده‌ایم اما می‌خواهیم بهترین عملکردمان را در این مدت انجام بدهیم. اگر در مورد بازی‌های دوستانه باید بگویم افتخاری است که با روسیه میزبان جام جهانی است ۱۰ اکتبر بازی دوستانه انجام می‌دهیم.

کی روش در مورد اینکه تاج گفته برنامه بلند مدت با شما داریم و آیا قرار است روی تیم‌های پایه هم نظارت بکنید گفت: امشب شب مناسبی نیست که بخواهیم در مورد این برنام‌ها صحبت کنیم. مطمئنا وقتی ریاست فدراسیون نظرم را در مورد مساله‌ای بپرسند من پاسخ ایشان را می‌دهم و نظرم را به ایشان می‌گویم. وقتی برای اولین بار به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل صعود کردیم زمان مناسبی برای توسعه فوتبال ایران بود ولی در این سال ها هیچ تغییری را در پیشرفت فوتبال ایران نمی‌بینم.

بهترین آرزویم برای فوتبال ایران این است که یکبار برای همیشه فدراسیون افرادی که مانع پیشرفت فوتبال ایران شدند را بگیرند. بتوانیم یک برنامه ای که هواداران فوتبال ایران مستحقش هستند را تدوین کنیم. در حال حاضر دو دوره صعود پیاپی به جام جهانی را داریم اگر فوتبال ایران از این فرصت تاریخی برای برنامه ریزی آینده استفاده نکند اشتباه مرتکب شده اما من فقط می‌توانم نظرم را بگویم اما امشب فقط باید جشن بگیریم و افرادی که همیشه در کنار ما بودند و عاشق ما بودند و به تیم ملی و بازیکنان اعتماد داشتند دلیل اصلی امروز ما فقط همین افراد هستند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=4064

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.