مدیر عامل کشت و صنعت کارون شوشتر گفت: برداشت محصول نیشکر در کشت و صنعت کارون شوشتر رسما آغاز شده است و از امروز نیشکر برداشت شده در مزارع به کارخانه برای عملیات تولید شکر تحویل داده می شود.
عبدالمجید میرزاپور در گفت و گو با خبرنگار تابا؛ در روز شکرگزاری اظهار کرد: امسال تلاش داریم تا ۷۰ درصد محصول نیشکر در مزارع کشت و صنعت کارون برداشت سبز شوند، این مهم را از سال های گذشته دنبال کرده ایم و زیربنای این مسئله تامین شده است.
وی افزود: در سال جاری ۱۰ گروه در مزارع کشت و صنعت کارون کار برداشت نی را شروع کرده اند و با سرعت زیاد این مهم در حال پیگیری است، همه برداشت در مزارع کشت و صنعت کارون شوشتر به صورت صنعتی انجام می شود و دست دیگر در این فرایند منسوخ شده است.
وی با اشاره به میزان تولید شکر در سال گذشته گفت: در سال گذشته بیش از ۱۳۷ هزار تن شکر زرد در کشت و صنعت کارون شوشتر تولید شده است و ۱۲۰ هزار و ۵۰۰ تن نیز شکر سفید تحویل داده ایم، این مهم در مقایسه با سال گذشته جهش زیادی را نشان می دهد.
میرزاپور با تاکید بر اینکه وضعیت نیشکر در کشت و صنعت کارون خوب ارزیابی می شود، عنوان کرد: کشت و صنعت کارون در میزان رشد نیشکر رتبه نخست استانی را کسب کرده است، وضعیت نیشکر امسال بسیار خوب است و پیش بینی می شود که میزان تولید شکر هم امسال با جهش مواجه شود.
وی با تاکید بر اینکه باید کوشید تا به برنامه زمان بندی شده شرکت کارون برسیم، گفت: کشت و صنعت کارون شوشتر با برنامه ریزی هایی که انجام داده است در تلاش است که ظرفیت اسمی با ۲۰ درصد افزایش را در شرکت محقق کند، به این دلیل باید شبانه روزی تلاش کنیم.
مدیر عامل کشت و صنعت کارون شوشتر گفت: ظرفیت اسمی کشت و صنعت کارون شوشتر ۲۰۰ هزار تن تولید شکر است و بر اساس برنامه ریزی انجام شده در تلاش هستیم تا میزان تولید سال۱۳۹۹ این شرکت ۲۲۰ هزار تن شکر سفید باشد، هدفی که تحقق آن بسیار سخت ولی امکان پذیر است.
وی با اشاره به اقدامات زیست محیطی که در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: در سال جاری در تلاش هستیم تا با برداشت محصول نیشکر باقیمانده سبز آن را با دستگاه های جدیدی زیر زمین دفن کنیم تا به عنوان کود مصرف شود و زمین کشاورزی جوان تر شود، این مهم به تقویت زمین و بهبود شرایط کشت کمک شایانی خواهد کرد.
میرزاپور با تاکید بر اینکه امسال نخستین کوره باگاس سوز شرکت راه اندازی می شود، گفت: نخستین کوره باگاس سوز شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر در روزهای آینده راه اندازی می شود و روزانه ۵۰۰ تن باگاس می سازند و مصرف سوخت این شرکت را به شدت کاهش خواهد داد، از طرفی نظر محیط زیست نیز درباره رفع مشکلات باگاس نیز تامین می شود./ کوروش حاجی پور