حمله خرس در منطقه دشت آبدار از توابع بخش چلو شهرستان اندیکا به مرگ یک جوان ۳۷ساله منجر شد.
به گزارش تابانیوز به نقل از ایرنا رییس شورای اسلامی بخش چلو اندیکا روز یکشنبه در گفت:
در پی وقوع این حادثه و به دلیل اینکه محل حادثه فاقد جاده دسترسی است ،اهالی محلی ناچار مصدوم را بر روی دوش خود به نزدیکترین محل حمل کردند.
نیازعلی سهرابی افزود:هرچند آمبولانس جمعیت هلال احمر شهرستان در نزدیک ترین نقطه منتظر حمل مصدوم بود اما انتقال مصدوم تا جاده اصلی چهار ساعت به طول انجامید و متاسفانه منجر به مرگ وی شد.
سال گذشته حمله خرس به پسر بچه ده ساله در کتک اندیکا با خوش شانسی تمام به خیر گذشت اما اینبار تراژدی طور دیگری رقم خورد.
به گفته عشایر منطقه کتک در طول دهه ی گذشته عده ای از کودکان در حین کوچ عشایر مورد حمله حیواناتی نظیر کفتار و گرگ قرار گرفته اند که در اثر آن برخی اعضای بدن آن ها هم توسط حیوانات وحشی خورده شده است.
بخش چلو شهرستان اندیکا با جمعیتی بالغ بر ۱۵هزار نفر در شمال شرقی خوزستان قرار دارد.
پارسال نیز حمله گرگ به گله گوسفند در شهرستان اندیکا موجب تلف شدن ۲۵ راس گوسفند شد.
بخش چلو به دلیل موقعیت جغرافیایی زیستگاه گونه های مختلفی از جانوران وحشی است.
اندیکا با مرکزیت شهر کوچک قلعه خواجه دارای سه بخش و با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر و مساحت ۲هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع در شمال شرق خوزستان واقع است.