خرمای امسال خوزستان کیفیت بسیار پایینی دارد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
0

خرمای امسال خوزستان کیفیت بسیار پایینی دارد

  • کد خبر : 42494
  • 22 مرداد 1397 - 12:19
خرمای امسال خوزستان کیفیت بسیار پایینی دارد

رییس نظام صنفی کشاورزی خوزستان با بیان اینکه اگر قرار باشد در استان خوزستان کشت خرما را از دست بدهیم باید پیش از آن بسیاری از محصولات دیگر تغییر الگوی کشت پیدا کنند، گفت: اکنون در حوضه مارون، زهره و جراحی چهار فصل زراعی است که کشاورزان استان خوزستان آب مناسبی برای کشت و کسب […]

رییس نظام صنفی کشاورزی خوزستان با بیان اینکه اگر قرار باشد در استان خوزستان کشت خرما را از دست بدهیم باید پیش از آن بسیاری از محصولات دیگر تغییر الگوی کشت پیدا کنند، گفت: اکنون در حوضه مارون، زهره و جراحی چهار فصل زراعی است که کشاورزان استان خوزستان آب مناسبی برای کشت و کسب معیشت ندارند و در این زمینه با مشکلات جدی معیشتی مواجه هستند.

 

به گزارش تابا؛ مسعود اسدی  اظهار کرد: خبر هولناکی به ما داده شده که در استان خوزستان در رابطه با خرما باید دست به تغییر الگوی کشت بزنیم و از کشت خرما در خوزستان منصرف شویم و این خبر به معنای آن است که خوزستانی‌ها در خطر هستند.

 

وی افزود: این خبر به معنای آن است که اگر ما اقدامات موثر و فوری در استان انجام ندهیم، باید نخل را از استان خوزستان حذف کنیم و این مساله به منزله آن است که خیلی‌ها باید از زندگی در خوزستان انصراف دهند زیرا زندگی بسیاری از مردم در استان به نخل و خرما وابسته است.

 

رییس نظام صنفی کشاورزی خوزستان با اشاره به وضعیت کنونی نخلستان‌های استان به خصوص در شهرهای آبادان و خرمشهر تصریح کرد: ده‌ها هزار نخل تازه کاشته شده در یک یا دو سال اخیر به دلیل وضعیت شوری آب در شهرهای آبادان و خرمشهر از بین رفته‌اند.

 

اسدی بیان کرد: محصول خرمای کشاورزان در استان خوزستان امسال به دلیل وضعیت شوری آب یکی از پایین ترین کیفیت‌ها را دارد زیرا شرایط مناسبی برای نخل‌ها وجود نداشته تا بتوانند محصول با کیفیتی را بدهند. امسال با توجه به شرایط به وجود آمده علاوه بر بحث کیفیت خرما، در بحث کمیت نیز با مشکل مواجه هستیم.

 

وی با بیان این که باید دید چرا خرمای استان محکوم به فنا شده است، ادامه داد: مسوولان استان و همچنین استاندار خوزستان باید به این مساله پاسخگو باشند و در این زمینه باید پیگیری لازم از سوی آن‌ها برای حل مشکلات انجام بگیرد. نخل و خرما برند و هویت خوزستان است و باید به این موضوع توجه جدی شود.

 

رییس نظام صنفی کشاورزی خوزستان گفت: اگر قرار باشد در خوزستان کشت خرما را از دست بدهیم باید پیش از آن بسیاری از محصولات دیگر تغییر الگوی کشت پیدا کنند تا بتوانیم آب شیرین را به نخلستان‌ها برسانیم.

 

اسدی با اشاره به وضعیت خشکسالی در استان عنوان کرد: اکنون در حوضه مارون، زهره و جراحی چهار فصل زراعی است که کشاورزان خوزستان آب مناسبی برای کشت و کسب معیشت ندارند و در این زمینه با مشکلات جدی معیشتی مواجه هستند. با توجه به شرایط فعلی به احتمال فراوان در فصل آینده نیز آبی برای کشت نخواهند داشت.

 

وی با بیان این‌که کشاورزان مشکل معیشت مطلق دارند، ادامه داد: چندین سال است که کشاوزان در این حوضه‌های آبی درآمد مناسبی را نداشته‌اند و در این شرایط نامناسب اقتصادی در کشور با توجه به عدم تامین آب و عدم کشت با مشکلات فراوانی مواجه هستند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=42494

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.