خروج آب خرمشهر و آبادان از بحران
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

خروج آب خرمشهر و آبادان از بحران

  • کد خبر : 37476
  • 11 تیر 1397 - 9:29
خروج آب خرمشهر و آبادان از بحران

به گفته مدیران اداره آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر بحران آب در آبادان و خرمشهر به‌طور کامل رفع شده است.   به گزارش تابا، مدیران اداره آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر از رفع کامل بحران آب در این دو شهرستان خبر دادند.   غلامرضا پور جلالی امروز در گفت‌وگو در جمع خبرنگاران اظهار […]

به گفته مدیران اداره آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر بحران آب در آبادان و خرمشهر به‌طور کامل رفع شده است.

 

به گزارش تابا، مدیران اداره آب و فاضلاب آبادان و خرمشهر از رفع کامل بحران آب در این دو شهرستان خبر دادند.

 

غلامرضا پور جلالی امروز در گفت‌وگو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از تعمیر خط یک طرح آب‌رسانی غدیر، وضعیت آبی که از این سمت به ما می‌رسد شرایط خوبی پیداکرده و شوری آب امروز نسبت به ۲۴ ساعت گذشته مطلوب‌تر شده و در تصفیه‌خانه به دو هزار و ۸۰۰ میکرو موس رسیده است.

 

وی افزود: آب خرمشهر کیفیت مطلوبی پیداکرده و به‌صورت کامل از این بحران خارج‌شده است. شوری حال حاضر دقیقاً مانند شوری آب در همین فصل در سال‌های گذشته است.

 

مدیر اداره آبفا خرمشهر بیان کرد: نگرانی ما درباره وضعیت رودخانه کارون و آب رهاسازی شده از بالادست است. پس از احداث بند خاکی مارد، ظرف ۴۸ ساعت تأثیر خود را نشان داد به شکلی که شوری کانال مارد از ۲۰ هزار به ۱۱ هزار میکرو موس کاهش پیدا کرد اما اکنون نزدیک یک هفته است که در همین رقم مانده است درحالی‌که پیش‌بینی می‌کردیم تا پنج‌ هزار میکرو موس کاهش یابد و به حد شوری شادگان و دارخوین برسد.

 

پور جلالی گفت: پس از پیگیری‌ها، متوجه شدیم با برداشت‌های غیرقانونی از رودخانه کارون در بالادست، از آب رهاسازی شده از سدهای بالادست، آبی برای کارون در مقطع مارد باقی نمی‌ماند و در حال حاضر مارد وضعیت خوبی ندارد.

 

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های مسئولین استانی و شهری، تصمیم گرفته شد که هفت ساعت در روز آبگیری نیشکر متوقف شود و اکنون نیز گروهی از شرکت آب منطقه جنوب اعزام شدند که از کشت‌های غیرمجاز جلوگیری کنند. با این کار و پایدار شدن مارد، وضعیت بهتر خواهد شد.

 

شوری آب آبادان کمتر از ۳۸۰۰ میکرو موس

 

علیرضا خلیلی‌نیا نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم، بابیان اینکه آب در سطح شهرستان آبادان بدون هیچ مشکلی در دسترس است، اظهار کرد: میزان شوری امروز آب کمتر از سه هزار و ۸۰۰ است که از میانگین سال‌های گذشته در این فصل باکیفیت‌تر است.

 

وی افزود: در سال‌های گذشته در این فصل ای سی آب بالای چهار هزار میکرو موس بود. در حال حاضر آب باکیفیت مطلوب در شبکه‌ها برقرار است و مردم می‌توانند از این آب برای شرب استفاده کنند.

 

مدیر اداره آبفا آبادان ادامه داد: با افتتاح خط دوم غدیر در ۱۵ تیرماه، برداشت از رودخانه بهمنشیر به‌طور کامل از مدار خارج و آب غدیر وارد شبکه می‌شود که با این کار شوری آب به ۲ هزار میکرو موس می‌رسد که قابلیت شرب نیز دارد.

 

خلیلی‌نیا تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ورودی آب از غدیر یک در حدود ۱۱۰ هزار مترمکعب بوده که با افتتاح طرح غدیر ۲ این میزان به ۱۳۵ هزار مترمکعب می‌رسد./

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=37476

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.