مدیر تعاون روستایی خوزستان خرید گندم مازاد برنیاز کشاورزان را به صورت توافقی در درون شبکه تعاون روستایی استان ممنوع اعلام کرد.
به گزارش تابا؛ جمشید بنی فری افزود: به هیچ عنوان خرید گندم بصورت توافقی در سطح استان صورت نمی گیرد و تمام عملیات خرید گندم در سطح استان با توجه به دستورالعمل ابلاغی بصورت تضمینی خواهد بود.
وی با اشاره به خرید گندم و کلزا تولیدی کشاورزان خوزستانی توسط دلالان و واسطه ها و خروج آن از استان و کشور نگرانی های زیادی ایجاد کرده است افزود: تعاون روستایی استان با جدیت مانع چنین اتفاق غیرقانونی خواهد شد.
مدیر تعاون روستایی خوزستان بیان داشت: سازمان جهادکشاورزی خوزستان پیش از این از کشاورزان استان خواسته بود گندم و کلزای خود را به دلالان نفروشند و دسترنج خود را تحویل شبکه های تعاون روستایی و غله بدهند و وجه آن را به صورت نقدی دریافت کنند.
وی افزود: طی نامه های ارسالی از سوی مدیریت تعاون روستایی و همچنین مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان به سایر روسای شهرستانها و همچنین مدیران عامل اتحادیه ها، خرید گندم به صورت توافقی را خارج از عرف و اصول تلقی می شود و چنین اقدامی ممنوع است.
بنی فری اظهار داشت: به طور قطع اگر گزارشی مبنی بر خرید توافقی گندم توسط عاملان تعاون روستایی در مراکز خرید مشاهده شود با خاطیان برخورد خواهد شد و انتظار می رود همه محصول گندم و کلزای تحویلی از کشاورزان در مراکز خرید در سامانه های مربوط به شرکت غله وخدمات بازرگانی ثبت شود.