آرش حیدری – از زمانی که به دنیا آمدهام تا امروز که قلم شکوههایم را در دست گرفته ام همواره در کنار واژه خوزستان؛ سرزمین طلای سیاه، کربلای ایران، سرزمین نخل، نفت، شرجی و سرزمین رودهای پرآب و خروشان را شنیده ام اما رفته رفته با قدم برداشتن در این سرزمین مظلوم فقط با بیکاری، فقر، حمله ریزگردها، خشکسالی، بیآبی و بحران های متعدد روبه رو شدم تا اینکه حلقه و چنبره اژدهای یأس با روشن شدن مشعل عطش ناشی از بی آبی به گلوگاه مردم خسته استانمان رسیده تا صدای فریادشان را به مسئولین خفته و بیخیال در اوهام برسانند و بگویند:
وقتی قرار باشد نهر و برکه و حوضچه ها بمیرند ما هم مرده ایم.
وقتی قرار باشد گاومیش ها و کشت و کارها بمیرند ما هم مرده ایم.
وقتی قرار باشد حتی آب های پایین دست سدها بر اثر بی تدبیری به لبهای خشکیده ما نرسد ما مرده ایم و… و مردم با گفتن نگفته ها پایانی برای سوء مدیریت و بی تدبیری دولتهای گذشته و حال را آغاز کنند و سایه شوم گروهکهای ضد انقلاب، وهابیان و آنانی که نانشان در ایجاد بلوا، اغتشاش و آشوب است به میان بیاید و حق قانونی مردم و این دیار سوخته و خسته را پایمال کنند تا صدای در گلو مانده مردم را با صدای نحس رگبار گلوله ها خفه کرده و با به میدان کشیدن نیروهای امنیتی از فضای مغشوش خوزستان بهره گیری کنند چراکه آب گل آلود به وجود آمده را فرصت عقدهگشایی و خوش خدمتی به بیگانه می دانند.
لذا اینجانب به عنوان یک فعال رسانهای و احدی از دیدهبانان جامعه ضمن تاکید بر حقوق حقه مردم مظلوم استانم به عنوان مشهد شهدای دوران دفاع مقدس، سرزمین ولایتمداری و سرزمین تولید کننده اصلی انرژی کشور برای مطالبه قانونی و قاعدهمند تا دستیابی به آنچه در سایه بیگانه پنداری مردم و سوءمدیریت محض و بی خیالی مسئولین مربوطه از دست رفته است ضمن همراهی و همدردی با هم استانیهایم و انتقاد از وزارتخانه های ذیربط و به ویژه کمیسیون انرژی مجلس که می توانست هم در این برهه و هم در زمان های گذشته مانع از تصمیمات غلط و برنامهریزیهای بنیان کن شود از هرگونه بلوا و آشوب و اغتشاش و نقض قوانین و برهم زدن امنیت ملی که حاصل خون های پاک شهیدان همین مردم و هم این آب و خاک است و محکوم کردن به خطر انداختن جان و حال مردم مظلوم استانم برائت جسته و از همشهریان و هم استانیهای با اصالت و میهن پرست تقاضامندم با سعه صدر و تشخیص صحیح عرصه و میدان ضمن مطالبه متمدنانه حقوق خود از ایجاد فضا برای گروهکها و بیگانگان به شدت خودداری نمایند و از دولتمردان و نمایندگان مجلس میخواهم که با پیگیری جدی و مصوبات و مقررات صحیح و سریع و کارگشا مانع بزرگ شدن شکاف ایجاد شده شوند و خوزستان را به روزهای خوب برگردانند و نگذارند جلگه امن تولید انرژی و منابع استراتژیک به میدان تاخت و تاز منافقین تبدیل شود و حقوق مردم مظلوم خوزستان بیش از پیش ضایع شود چرا که خوزستان جان ماست.