کریمی کیا انباشتگی مطالبات در حوزه های فرهنگی و اجتماعی استان را قابل توجه دانست و گفت: شورای اجتماعی کشور، خوزستان را جزو ۱۰ استان منتخب برای راه اندازی دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در مناطق کم برخوردار قرار داده است.
به گزارش تابا؛ مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان در نشست صمیمانه با فعالان فرهنگی منطقه کم برخوردار، کوی ملاشیه شهرستان اهواز که صبح امروز یکشنبه( ۲۵ آذرماه ۱۳۹۷) در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، بر نقش آفرینی و مشارکت مردم در رویدادهای فرهنگی_ اجتماعی در استان تاکید کرد.
محمد صادق کریمی کیا با اشاره به مناطق کم برخوردار بویژه در شهرستان اهواز افزود: با پیگیری های مجدانه شخص استاندار خوشبختانه توانستیم در حوزه های فرهنگی- اجتماعی اعتبارات بسیار خوبی از شورای اجتماعی کشور برای استان پایدار کنیم.
وی انباشتگی مطالبات در حوزه های فرهنگی و اجتماعی استان را قابل توجه دانست و تصریح کرد: شورای اجتماعی کشور، خوزستان را جزو ۱۰ استان منتخب برای راه اندازی دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در مناطق کم برخوردار قرار داد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان بر مخابره اخبار مثبت از استان تاکید کرد و افزود: ما به دنبال چشم پوشی از مشکلات و کمبودهای استان نیستیم ولی نباید تنها به دنبال انتشار اخبار منفی و نمایش چهره خشن از خوزستان باشیم.
کریمی کیا خوزستان را بسیار غنی در حوزه های فرهنگی اجتماعی دانست و اظهار داشت: مصداق آن ثبت ۳ اثر جهانی است ولی متاسفانه آنگونه که شایسته است از این ظرفیت ها استفاده نکرده ایم.
مدیر کل امور اجتماعی به ایجاد نشاط اجتماعی و همدلی بیشتر بین مردم تاکید و افزود: در همین راستا برگزاری هفته های فرهنگی شهرستان ها را در دستور کار قرار دادیم. وی افزود: هفته گذشته این رویداد در شهرستان ایذه برگزار شد که خوشبختانه با استقبال بسیارخوب مردم محلی همراه بود و توانستیم برای چند روزی فضایی شاد و به دور از دغدغه برای مردم رقم زنیم.
در ادامه مدیر کل امور اجتماعی استانداری با اشاره به مناطق کم برخودار اهواز گفت: در کوی ملاشیه، ورود قابل قبولی داشتیم و مردم محلی ارتباط بسیار خوبی با دفتر توسعه محلی دارند. وی از راه اندازی دومین دفتر تسهیلگری و توسعه محلی به منظور پوشش تعداد خانوارهای بیشتر در کوی ملاشیه خبر داد.
کریمی کیا به نقش آفرینی و مشارکت مردم در رویدادهای فرهنگی- اجتماعی اشاره کرد و افزود: باید به دور از حب و بغض و جناح بندی های سیاسی برای داشتن خوزستانی آباد و شاد خودمان دست به دست دهیم.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان در پایان تاکید کرد: مرکز، در صورت ارائه برنامه مدون و کارشناسی شده ، آمادگی کامل برای پشتیبانی از خوزستان را دارد.
















