درآمد های استان نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 16 September - 2025
4

درآمد های استان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است

  • کد خبر : 61509
  • 02 اردیبهشت 1398 - 10:11
درآمد های استان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: درآمدهای استان پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی دارد و ما رتبه نخست درآمدی کشور هستیم.   به گزارش تابا؛محسن کاویانی اظهار کرد: خوزستان از نظر وجود ظرفیت‌های پنهان و پیدا جایگاه مهمی در کشور دارد؛ با توجه به […]

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: درآمدهای استان پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی دارد و ما رتبه نخست درآمدی کشور هستیم.

 

به گزارش تابا؛محسن کاویانی اظهار کرد: خوزستان از نظر وجود ظرفیت‌های پنهان و پیدا جایگاه مهمی در کشور دارد؛ با توجه به منابع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی اهمیت خوزستان برای کشور دو چندان است.

 

وی افزود: خوشبختانه در بخش درآمدهای استان، سال گذشته موفق شدیم درآمدهای استانی را با ۹ درصد افزایش به عدد چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تصریح کرد: علاوه بر این ۴۷۰ میلیارد تومان مازاد درآمد داشتیم که بخش عمده آن پس از انجام سازوکارهای قانونی به استان بر می‌گردد و صرف پرداخت حقوق کارمندان دولت و طرح‌های عمرانی در استان می‌شود.

 

کاویانی ادامه داد: درآمدهای استان پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی دارد.

 

وی یادآور شد: همین عدد را وقتی با بودجه اختصاصی سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای خوزستان مقایسه کنیم بیانگر اهمیت زیاد خوزستان برای کشور است که ما رتبه نخست درآمدی کشور هستیم.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: از نظر درآمدهای گمرک سال گذشته خوزستان هفت میلیارد دلار واردات و هشت میلیارد دلار صادرات داشت که در مقیاس کشوری ۴۳ میلیارد دلار واردات و ۴۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم.

 

کاویانی اضافه کرد: درآمدهای استان از محل گمرک خرمشهر سال گذشته دو هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود و گمرک بندر خرمشهر به تنهایی ۳۳۰ میلیارد تومان وصولی داشت که رقم بسیار خوبی است.

 

وی یادآور شد: بخشی از درآمدهای گمرک بندر خرمشهر را در قالب قانون مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌های استان اختصاص می‌دهیم و اگر رونقی را در این شهر می‌بینید بابت سهم عوارضی است که از طرف گمرک خرمشهر پرداخت شد.

 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به شعار سال ۹۸ گفت: برنامه‌هایی در مجموعه وزارت اقتصاد و اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برای رونق تولید در راستای شعار سال تدارک دیده شده است.

 

کاویانی افزود: تلاش می‌کنیم با هماهنگی استاندار، بسته جامعی برای رونق اقتصاد استان با استفاده از نقش آفرینی همه زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد در استان داشته باشیم.

 

وی بیان کرد: در بخش مالیاتی معافیت‌هایی به واحدها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی سیل زده داده می‌شود که در قانون مالیات‌های مستقیم چنین چیزی هم پیش بینی و این واحدها در حال شناسایی هستند.

 

کاویانی در پایان گفت: در بخش گمرک، تسهیلاتی برای تسریع در ترخیص کالا داده می‌شود و برنامه ریزی هایی برای چابک سازی در نظر داریم.

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=61509

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.