درخواست دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان برای احداث نیروگاه تولید برق پراکنده
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
1

درخواست دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان برای احداث نیروگاه تولید برق پراکنده

  • کد خبر : 38467
  • 19 تیر 1397 - 11:51

معاون اداری و مالی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با اشاره به قرارداد وزارت علوم و وزارت نیرو برای احداث نیروگاه‌های تولید برق پراکنده یا DG، گفت: درخواست داده‌ایم که دانشگاه ما برای احداث این نیروگاه‌ها در اولویت‌ قرار گیرد.   به گزارش تابا؛علیرضا شافعی‌نیا  با بیان این‌که بحث مدیریت سبز در این […]

معاون اداری و مالی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با اشاره به قرارداد وزارت علوم و وزارت نیرو برای احداث نیروگاه‌های تولید برق پراکنده یا DG، گفت: درخواست داده‌ایم که دانشگاه ما برای احداث این نیروگاه‌ها در اولویت‌ قرار گیرد.

 

به گزارش تابا؛علیرضا شافعی‌نیا  با بیان این‌که بحث مدیریت سبز در این دانشگاه از ابتدای سال ۹۳ آغاز شد، اظهارکرد: به منظور حرکت در راستای دانشگاه سبز، در اولین قدم به منظور صرفه‌جویی در مصرف برق، تمام بخاری‌‌ها و آبگرمکن‌های برقی در سطح تمام ساختمان‌ها و خوابگاه‌ها جمع‌آوری شد.

 

وی افزود: همچنین در تمام ساختمان‌های آموزشی، اداری، خوابگاه‌ها و … پنجره‌های دوجداره جایگزین پنجره‌های قدیمی شدند و اکنون در دانشگاه هیچ پنجره قدیمی وجود ندارد. یکی از معضلات در ساختمان‌ها ورود گردوغبار از پنجره‌های قدیمی به داخل ساختمان در روزهای خاکی بود که با این‌کار این معضل نیز رفع شد.

 

معاون اداری و مالی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تصریح کرد: طی یک طرح پژوهشی یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه در بخش انرژی، مصرف انرژی در دانشگاه ممیزی و بر اساس معیارهای موجود رده مصرف انرژی واحدهای مختلف دانشگاه مشخص شد. در حال حاضر گزارش این کار تهیه شده و آماده ارسال به وزارت‌خانه است.

 

شافعی‌نیا ادامه داد: کاری که در راستای کمک به شبکه توزیع برق انجام شد، اصلاح شبکه توزیع برق دانشگاه بود که با کمک همکاران، شبکه برق خازن‌گذاری شد تا بار ری‌اکتیو را کاهش یابد که اینکار در زمان پیک مصرف برق بسیار موثر و کمک کننده است.

 

وی با اشاره به قرارداد وزارت علوم و وزارت نیرو برای احداث نیروگاه‌های تولید برق پراکنده یا DG، گفت: ما درخواست دادیم که دانشگاه ما از اولویت‌های اول برای احداث این نیروگاه‌ها قرار گیرد. این‌ها نیروگاه‌های کوچک گازی در حدود دو مگاوات، مانند نیروگاه رامین در مقیاس کوچکتر هستند که می‌توانند برق دانشگاه را با مصرف گاز تامین و نیاز ما را بر آورده کنند و مقداری از آن نیز می‌تواند به شبکه سراسری فرستاده شود.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=38467

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.