طبق ادعای شاهدان شب گذشته کمال کامیابینیا به همراه فرشاد احمدزاده راهی ترکیه شده و در گفتگو با مسافران کنجکاو و ایرانی حاضر در فرودگاه آتاتورک مدعی بود با توجه به پیشنهاداتش راهی ترکیه شده است و یک دلال نام آشنا و البته جنجالی نیز در کنار وی دیده میشد.
روز گذشته استوری بحث برانگیز فرشاد احمدزاده جنجال زیادی در صفحات هواداری پرسپولیس ایجاد کرد، در فصل سخت پرسپولیس که ماندن بازیکنان کمک زیادی به آرامش این تیم خواهد کرد، احمدزاده برخلاف وعده های قبلی عزم لیگ ناشناخته لهستان کرده و شاید کامل ترین واکنش را «مهدی رستم پور» خبرنگار ورزشی شناخته شده نسبت به این اتفاق داشته است. او در کانال تلگرامی اش نوشت: «با التماس به پرسپولیس و استقلال میآیید، موقع رفتن منت میگذارید.اینها که یک بار به شما ناسزا گفتند، هزار بار هم به خاطر علاقه به شما، تارهای صوتیشان آسیب دیده از بس فحش دادهاند. این گزاره فقط درباره فرشاد احمدزاده نیست؛ بلکه تمام بازیکنان تیمهای مطرح را در بر میگیردبه نظرم پیشنهادات تیمهای ناشناخته لهستان و ترکیه و قطر و … به فرشاد، ساختگی است»
اما در تازه ترین خبر طبق ادعای شاهدان شب گذشته کمال کامیابینیا به همراه فرشاد احمدزاده راهی ترکیه شده و در گفتگو با مسافران کنجکاو و ایرانی حاضر در فرودگاه آتاتورک مدعی بود با توجه به پیشنهاداتش راهی ترکیه شده است و یک دلال نام آشنا و البته جنجالی نیز در کنار وی دیده میشد.
دلالی که در لیگ برتر فصل شانزدهم نیز مقدمات حضور مهدی طارمی و رامین رضاییان را در ترکیه شکل داده بود.