دود حریق هورالعظیم اهواز را کاملا درگیر کرده است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

دود حریق هورالعظیم اهواز را کاملا درگیر کرده است

  • کد خبر : 40896
  • 08 مرداد 1397 - 9:26
دود حریق هورالعظیم اهواز را کاملا درگیر کرده است

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه دود حریق مجدد بخش عراقی تالاب هورالعظیم اهواز را کاملا درگیر کرده است، گفت: این بحران تنها متعلق به مدیریت بحران یا حفاظت محیط زیست خوزستان نیست زیرا این مشکل در یک کشور خارجی رخ داده و همه دستگاه‌ها باید در مهار این آتش سوزی کمک کنند […]

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه دود حریق مجدد بخش عراقی تالاب هورالعظیم اهواز را کاملا درگیر کرده است، گفت: این بحران تنها متعلق به مدیریت بحران یا حفاظت محیط زیست خوزستان نیست زیرا این مشکل در یک کشور خارجی رخ داده و همه دستگاه‌ها باید در مهار این آتش سوزی کمک کنند .

 

به گزارش تابا؛ احمدرضا لاهیجان زاده در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان در خصوص بررسی وضعیت آتش سوزی مجدد بخش عراقی تالاب هورالعظیم و مشکلات زیستی محیطی به وجود آمده ناشی از آن برای شهروندان در برخی شهرهای خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: شب گذشته مجددا دود در سطح شهر اهواز و برخی شهرهای دیگر خوزستان منتشر شد و به تدریج غلظت دود نیز افزایش یافت.

 

وی با اشاره به اخبار ضد و نقیض در خصوص منشا دود انتشار یافته در شهرهای خوزستان افزود:آتش سوزی در تالاب هورالعظیم در چذابه  رخ داد اما آتش پس از چند ساعت مهار شد و وسعت زیادی نداشت. بنابراین باید منتظر دریافت تصاویر ماهواره ای می شدیم. با توجه به اینکه هوا گرد و غبار بود تصویر ماهواره ای ساعت ۱۳:۳۰ امروز به وضوح تصاویر گذشته نبود اما کاملا مسیر و منشاء دود در این تصویر مشخص شده است .

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: دو نقطه بخش عراقی تالاب هورالعظیم یکی در عمق ۵ تا ۱۰ کیلومتری فاصله مرز در خاک عراق و نقطه دیگر در عمق ۲۰ تا ۲۵ کیلومتری و همچنین دو نقطه دیگر با فاصله بیشتر و در حدود عمق ۲۰ تا ۳۰ کیلومتری خاک عراق دچار آتش‌سوزی شده است اما دودی که اهواز و دیر شهرهای خوزستان را در بر گرفته ناشی از آتش سوزی دو نقطه حدود عمق ۵ و ۲۰ کیلومتری مرز است .

 

لاهیجان زاده بیان کرد : مسیر دود آتش سوزی از مرز طی شده و تا جنوب اهواز و سپس به سمت جنوب شرق ادامه پیدا کرده است که کاملا شهرستان اهواز را درگیر کرده است .

 

وی گفت: پس از اتمام عملیات اطفای حریق در بخش شرقی تالاب هورالعظیم در هفته گذشته، اعلام کردیم که حتی اگر آتش به صورت صددرصد مهار شود اما با توجه به اینکه سه رأس مثلث آتش شامل باد شدید، دمای بالا و نیزار وجود دارد، ممکن است آتش سوزی مجددا رخ بدهد. همچنین با توجه به اینکه فعل و انفعالات شیمیایی در بستر تالاب رخ می دهد، وجود گاز متان و ترکیبات آلی می تواند شرایط محیط را برای آتش سوزی مجدد مهیا کند.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد: با توجه به افزایش دما می بینیم که مجددا شاهد آتش‌سوزی در این تالاب هستیم. در حال حاضر ما فقط می‌توانیم آتش‌سوزی را از طریق سازمان هوافضا و سپاه کنترل کنیم .

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=40896

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.