دیواره کانال اصلی شبکه آبیاری حمیدیه ترمیم شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
0

دیواره کانال اصلی شبکه آبیاری حمیدیه ترمیم شد

  • کد خبر : 13453
  • 15 مهر 1396 - 14:05
دیواره کانال اصلی شبکه آبیاری حمیدیه ترمیم شد

عملیات ترمیم شکستگی بخشی از پوشش بتنی کانال MR در حوزه کرخه‌جنوبی طی یک عملیات فشرده شبانه‌روزی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با تلاش کارکنان شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور انجام شد.   به گزارش تابا به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، یعقوب کرمی مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه […]

عملیات ترمیم شکستگی بخشی از پوشش بتنی کانال MR در حوزه کرخه‌جنوبی طی یک عملیات فشرده شبانه‌روزی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با تلاش کارکنان شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کرخه و شاوور انجام شد.

 

به گزارش تابا به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، یعقوب کرمی مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور با اعلام خبر فوق گفت: کانال مذکور در کیلومتر ۷ آن، دچار تخریب شده بود که با توجه به ضرورت تأمین آب اراضی زیر پوشش در سطحی بالغ بر ۱۰۰۰ هکتار، ترمیم دیواره این کانال در دستور کار قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان شرکت، عملیات جمع‌آوری بتن تخریبی، شفته‌ریزی و پوشش بتنی محل آسیب‌دیده کانال انجام پذیرفت. همچنین آبگیر شماره ۲۳ این کانال در مجاورت محل تخریبی، بازسازی شد.

 

کانال MR به طول ۱۲ کیلومتر در سمت راست شبکه مدرن حمیدیه قرار دارد که از محدوده شهرستان حمیدیه عبور کرده و تا انتهای روستای رامسه۱، وظیفه تأمین آب اراضی کشاورزان در سطح ۵۵۰۰ هکتار را به عهده دارد.

 

مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور همچنین از برگزاری جلسه با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهواز به منظور هماهنگی و تعامل بین شرکت بهره‌برداری، کشاورزان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهواز خبر داد.

 

در این جلسه که مدیر و معاون جهادکشاورزی شهرستان اهواز، رئیس مرکز خدمات شهر الهایی حضور داشتند، یعقوب کرمی  مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور، بر لزوم برنامه‌ریزی جهت استفاده بهینه از منابع آبی تأکید و در این راستا خواستار هماهنگی لازم و تعامل بین شرکت بهره‌برداری، کشاورزان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهواز جهت عقد قرارداد تأمین آب کشت زمستانه سال جاری شد.

 

جلسه با جهاد کشاورزی شهرستان اهواز به میزبانی و دعوت شرکت آبیاری کرخه و شاوور در سالن جلسات این شرکت برگزار شد.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=13453

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.