راه اندازی مجدد سيستم پمپاژ نفت نمكی واحد بهره‌برداری پارسی دره نی
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
3

راه اندازی مجدد سیستم پمپاژ نفت نمکی واحد بهره‌برداری پارسی دره نی

  • کد خبر : 40946
  • 08 مرداد 1397 - 13:31
راه اندازی مجدد سیستم پمپاژ نفت نمکی واحد بهره‌برداری پارسی دره نی

سیستم پمپاژ نفت نمکی واحد بهره‌برداری پارسی دره‌نی از سوی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری بازسازی و راه‌اندازی مجدد شد.   به گزارش تابا؛ این سیستم که به دلیل حادثه بوجود آمده در پایان سال گذشته آسیب کلی دیده بود با همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان بخش‌های تعمیرات، عملیات و همکاری بخش‌های مهندسی تولید، […]

سیستم پمپاژ نفت نمکی واحد بهره‌برداری پارسی دره‌نی از سوی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری بازسازی و راه‌اندازی مجدد شد.

 

به گزارش تابا؛ این سیستم که به دلیل حادثه بوجود آمده در پایان سال گذشته آسیب کلی دیده بود با همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان بخش‌های تعمیرات، عملیات و همکاری بخش‌های مهندسی تولید، بازرسی فنی، ایمنی، ترابری و خطوط لوله و خدمات عملیات شرکت آغاجاری در کمتر از ۵ ماه، بازسازی و با حضور مدیرعامل شرکت راه‌اندازی مجدد شد.

 

پیرامون مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری ضمن بازدید از واحد مذکور اظهار کرد: با تکیه بر توان نیروهای داخلی و استفاده حداکثری از امکانات شرکت موفق شدیم سیستم پمپاژ نفت نمکی واحد بهره‌برداری پارسی/ دره‌نی را که در اواخر بهمن ماه سال گذشته دچار حادثه شده بود به مدار عملیاتی برگردانیم.

 

وی گفت: این واحد که کار تفکیک گاز از نفت و جداسازی نفت نمکی از شیرین و انتقال آن به واحد نمکزدایی کرنج جهت شیرین سازی را بر عهده دارد روزانه ۱۳.۵ هزار بشکه نفت تولید می‌کند که تقریباً نصف آن نفت نمکی بوده و از حیث عملیاتی بسیار حائز اهمیت است.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: بهره‌برداری از فاز اول این سیستم، با استفاده از بازسازی یک دستگاه پمپ به نتیجه مطلوب رسیده و ان شاءالله با استفاده از ظرفیت‌های موجود و با توان نیروهای داخلی شرکت، آماده سازی دو ردیف دیگر در دستور کار این شرکت قرار دارد.

 

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکاران ادارات تعمیرات، مهندسی تولید، عملیات، بازرسی فنی، HSE،‌ خط لوله، خدمات عملیات، حراست و سایر همکاران که در راه‌اندازی این پروژه زحمت کشیدند، افزود: تعمیر و بازسازی این ردیف پمپاژ صرفه اقتصادی قابل توجهی را برای این شرکت در برخواهد داشت و باعث بالا رفتن کیفیت نفت تولیدی این ناحیه خواهد شد.

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=40946

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.