به گزارش تابا؛مدیرکل هواشناسی خوزستان در این باره بیان کرد: این سامانه بارشی تمامی استان را تحت تاثیر قرار میدهد و سبب رگبار باران و رعد و برق، وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظهای و احتمال ریزش تگرگ در اغلب نقاط استان بویژه مناطق شمالی، غربی، شرقی، مرکزی و ارتفاعات استان خواهد شد.
محمد سبزه زاری گفت: فعالیت سامانه بارشی فعلی تا اواسط وقت فردا دوشنبه به ویژه در مناطق شمالی و شرقی استان سبب رگبار باران و رعد و برق، وزش باد متوسط و احتمال ریزش تگرگ خواهد شد.
سبزه زاری با اشاره به اینکه در این ایام خلیج فارس مواج و طوفانی است افزود: فردا و پس فردا پدیده غالب در اکثر نقاط استان مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی است.
مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار داشت: حداکثردمای استان در ۲۴ ساعت گذشته در شوشتربا ۲۲ درجه سانتیگراد و حداقل دمای استان در دهدز با ۸.۳ درجه سانتیگراد ثبت شده است.
وی گفت: در شبانه روز گذشته بیشترین دمای هوای اهواز ۱۸.۷ درجه سانتیگراد و کمترین میزان دما ۱۵.۹ درجه سانتیگراد اعلام شد. سامانه بارشی در سطح قرمز از روز پنجشنبه هفته گذشته در خوزستان فعال شده است که باعث آبگرفتگی اغلب مناطق شده است