سهامداران عدالت وام دریافت می‌کنند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
0

سهامداران عدالت وام دریافت می‌کنند

  • کد خبر : 115027
  • 06 فروردین 1401 - 11:02
سهامداران عدالت وام دریافت می‌کنند
سهامداران عدالت، دارندگان ETFها و صاحبان اوراق بدهی می‌توانند در سال جاری از شبکه بانکی وام دریافت کنند.

به گزارش تابا؛ اواسط اسفندماه سال ١۴٠٠ بود که مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سهامداران عدالت، صاحبان ETF و همچنین اوراق بدهی می‌توانند از اولین ماه سال ١۴٠١ اقدام به دریافت وام کنند. بر این اساس، صاحبان اوراق بهادار می‌توانند از این طریق و با وثیقه قرار دادن اوراق خود و بدون نیاز به ضمانت دیگری، از شبکه بانکی وام دریافت کنند.
بنابراین از فروردین ماه سال جاری، اوراق بهادار شامل اوراق بدهی، سهام عدالت،‌ ETF و… پشتوانه توثیق وام‌هایی خواهند شد که از شبکه بانکی گرفته می‌شود.
لازم به ذکر است، صاحبان اوراق بهادار که تمایل به دریافت تسهیلات بانکی از طریق وثیقه قرار دادن اوراق تحت مالکیت خود دارند، می‌توانند از هفته‌های ابتدایی امسال جهت دریافت تسهیلات بانکی اقدام کرده و خدمات مذکور را دریافت کنند.
با وجود اینکه رییس سازمان بورس و اوراق بهادار این امکان را با توجه به سهامدار شدن طیف گسترده‌ای از شهروندان، گامی در جهت ارتقاء سطح معیشتی مردم ارزیابی کرده و نسبت به تسهیل شدن ارائه تسهیلات بانکی از طریق وثیقه قرار دادن اوراق بهادار در بانک‌ها ابراز امیدواری کرده، اما هنوز جزییات بیشتری در مورد این موضوع اعلام نشده است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=115027

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.