مردم دائما میگویند که در شورای پنجم نسبت به دوره قبل چه تغییراتی ایجاد شده است؟ این واقعیت است. اما آقایان هی به این نگاه می کنند که چه کسی را کجا بگذارند. خدا شاهد است که شب و روز فکر و ذکر اعضای شورا همین موضوع است.
به گزارش تابا؛ فتحالله حاجتی عضو شورای اسلامی شهر اهواز در جلسه علنی امروز گفت: آقای فلسفی و دیگر اعضا شما چقدر سکوت میکنید؟ اگر واقعا برای رضایتمندی مردم میخواهیم کاری انجام دهیم اما روال به همان روال دوره قبل شورا باشد که همه ما نسبت آن انتقاد میکردیم، دیگر چه مفهومی خواهد داشت؟ من به آقای فلسفی و آقای کتانباف و حراست بازرسی گفتم که باید با آقای بشیری معاون مالی شهرداری صحبت کنیم و دلیل این مسأله را جویا شویم. صد بار با این آقا تماس گرفتم و جواب من را ندادند.
نماینده بیمه آرمان به من توهین کرد
این عضو شورای اسلامی شهر اهواز گفت: نماینده بیمه آرمان نیز به من توهین کرد و گفت که شورا چه کاره است که در این زمینه صحبت میکند؟ در هر حال ما وامدار هیچ فردی نیستیم و اینگونه نیست که سکوت کنیم. چقدر سکوت کنیم. از روز گذشته با بسیاری از اعضای شورا هم مذاکره کردم اما حتی یکی از اعضا احساس مسئولیت نکرد تا بیایند و در رابطه با این مشکل صحبت کنند که چرا در این دو ماه با وجود کسر هزینه حق بیمه هیچ خدمتی به پرسنل ارائه نمیشود.
حاجتی خطاب به اعضای شورای شهر بیان کرد: چقدر ما نسبت به مشکلات سطح شهر سکوت کنیم. مشکلاتی از قبیل ساخت و سازهای غیرمجاز توسط بانکهای غیرمجاز، سد معبر، دست فروشها، قلیانیها و فروشندگان اجناس قاچاق و دهها مورد دیگر. آیا شما واقعا اینها را نمیبینید. همین جا از رئیس شورا و شهردار میخواهم که قرارداد بیمه آرمان لغو و مقصران این مسأله چه شهرداری باشد و چه شرکت بیمه آرمان، مشخص شوند.
مردم دائما میگویند که شورای پنجم نسبت به دوره قبل چه تغییراتی داشته؟
وی ادامه داد: روزی نیست که فردی با من تماس نگیرد و این مشکل را مطرح نکند. مردم دائما میگویند که در شورای پنجم نسبت به دوره قبل چه تغییراتی ایجاد شده است؟ این واقعیت است. اما آقایان هی به این نگاه می کنند که چه کسی را کجا بگذارند. خدا شاهد است که شب و روز فکر و ذکر اعضای شورا همین موضوع است.
این عضو شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه در حوزه سلامت در شهر اهواز خیلی کمکاری شده است، عنوان کرد: چند بار درخواست تشکیل جلسه به منظور تعیین وضعیت پروژه شهرک سلامت را دادیم. درمانگاههای سطح شهر بلاتکلیف هستند و آدم به هر کدام از این درمانگاهها مراجعه کند، به خنده میافتد. بارها گفتیم که این درمانگاهها باید ساماندهی شوند.
حاجتی ادامه داد: در بیمارستانهای گلستان، امام (ره) یا رازی به دلیل بار ترافیکی بیماریهای مسمومیت، پزشک نمیتواند حتی به بیماران اورژانسی، بیماران قلبی و بیماران دچار خونریزی داخلی برسد. در حالی که اگر در هر منطقه کلینیکی وجود داشته باشد، بیماران دچار مسمومیت به این کلینیکها مراجعه میکنند و دیگر نیازی نیست که بار ترافیکی ناشی از آن موجب مرگ و میر بیماران به دلیل خونریزی داخلی شود.