فرمانده انتظامی خوزستان گفت: شرور مسلح که چهار نفر را با اسلحه کلت هدف قرار داده بود در کمتر از چهار ساعت شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش تابا؛به نقل از پایگاه خبری پلیس سردار حیدر عباس زاده شامگاه شنبه در تشریح این خبر اظهار داشت : در پی وقوع یک فقره تیراندازی در یکی از مناطق شهرستان هویزه بلافاصله ماموران پلیس به محل اعزام شدند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: با حضور ماموران پلیس مشخص شد شرور سابقه دار به هویت«ع – ح» معروف به جوجه ، با اسلحه کلت کمری به سمت چهار نفر تیراندازی وآنهارا مجروح کرده است.
سردار عباس زاده ادامه داد: ماموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی متهم را در کمتر از چهار ساعت شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی خوزستان با بیان اینکه متهم دارای چندین فقره سابقه زندان به اتهام شرارت، تیراندازی، حمل مواد مخدر و مجروح کردن ۱۵ نفر در درگیری چهار سال قبل منطقه کوت سوسنگرد بوده، اذعان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم سلاح کلت کمری به کار رفته در تیراندازی به همراه چهار فشنگ مربوطه کشف و ضبط شد.