قرار بر این بود به پرسنل اتوبوسرانی که سال ۹۴ و ۹۵ تحت عنوان مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شدند، ۴ درصد بابت شرایط شغلی اضافه دریافت کنند؛ اما اکنون این مسئله با حاشیه هایی همراه شده است.
به گزارش خبرنگار تابا؛ هشتمین جلسه شورای شهر اهواز با حضور اعضا شورا، برخی از مدیران شهرداری، اصحاب رسانه و تعدادی از بازنشستگان سازمان اتوبوسرانی اهواز و حومه؛ تشکیل شد.
رییس شورای شهر اهواز در این جلسه اظهار کرد: قرار بر این بود به پرسنل اتوبوسرانی که سال ۹۴ و ۹۵ تحت عنوان مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شدند، ۴ درصد بابت شرایط شغلی اضافه دریافت کنند؛ اما اکنون این مسئله با حاشیه هایی همراه شده است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری بابت این موضوع ۵ میلیارد تومان بدهکار شده است، عنوان کرد: با اقساطی شدن این مبلغ قرار شد ماهی ۵۰۰ میلیون تومان به تامین اجتماعی پرداخت شود که اولین قسط آن در خردادماه امسال پرداخت شد.
وی در ادامه افزود: سازمان تامین اجتماعی برای اقساط دیگر درخواست چک کرده است ولی شهرداری به طور قانونی نمی تواند چک صادر کند. سعی ما براین است در این زمینه به نتیجه برسیم.
فلسفی با بیان اینکه شهرداری اهواز ۶۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد، گفت: کتانباف درصدد ایجاد منابع جدید و پایدار برای شهرداری اهواز است. با بودجه های موجود نمیتوان توسعه و پیشرفت را از شهرداری انتظار داشت.
در این میان یکی از کارکنان شریف اتوبوسرانی با صدای نسبتا بلند همراه با خواهش از رییس شورا درخواست کرد دفترچه های بیمه ما را تمدید کنید. چرا شهرداری از حقوق ما پول جهت بیمه کسر می کند ولی ما دفترچه نداریم!؟
فلسفی در پاسخ به این پرسنل اتوبوسرانی قول همکاری داد و گفت: تا هفته آینده این مشکل حل خواهد شد.
محمد هادی قنوات در واکنش به حضور بازنشستگان اتوبوسرانی با بیان اینکه عضو کمیته مشاغل سخت و زیان آوراست، عنوان کرد: موضوع بازنشستگان سازمان اتوبوسرانی را در کمیته مطرح کردم و با شهردار اهواز، مدیر کل تامین اجتماعی، مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رییس سازمان اتوبوسرانی در این خصوص گفتگو کردیم.
وی افزود: بحث ۴ درصد مشاغل سخت و زیان آور مشکلاتی را برای سازمان اتوبوسرانی به وجود آورده در این راستا هفته آینده کمیته بدوی و تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور در محل شهرداری اهواز به منظور بررسی موضوع سازمان اتوبوسرانی و سازمان های تابعه شهرداری جلسه ای را برگزار می کند.
این عضو شورا شهر به عنوان منشی جلسه دستور کار جلسه هشتم را اعلام کرد و اعضا در ابتدا به بررسی ایرادات فرمانداری اهواز نسبت به تفویض اختیار شهردار اهواز پرداختند.
از ۲۰بندی که شورا به شهردار تفویض اختیار کرده بود تعدادی از آن ها مورد قبول هیات تطیبق فرمانداری واقع نشد. در بعضی از بندها اعضا شورا رای اصراری دادند در بقیه موارد قیدها و شرط هایی که فرمانداری گذاشته بود به تایید اعضا رسید.
موافقتنامه همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء با شهردار اهواز
در کمیسیون عمران و شهر سازی این تفاهم نامه با ۴ رای به تصویب رسید ولی با توجه به اینکه این توافقنامه ممکن است بار حقوقی داشته باشد و باید دقت نظر بیشتری روی آن صورت گیرد و مباحثی همچون مالیات برارزش افزوده، مبلغ پیش پرداخت و در کل به دلیل ابهاماتی در متن تفاهم نامه وجود داشت؛ برای این لایحه اعضا نتوانستند به نتیجه ای برسند و قرار بر این شد در کمیسیون عمران از نظر فنی و کمیسیون حقوقی از نظر تیپ قرار دادی و اینکه منافاتی با قانون نداشته باشد؛ بررسی های لازم صورت پذیرد./فدعمی