طرح آبرسانی به شهرستان دزپارت آغاز شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
2

طرح آبرسانی به شهرستان دزپارت آغاز شد

  • کد خبر : 117872
  • 11 خرداد 1401 - 8:45
طرح آبرسانی به شهرستان دزپارت آغاز شد
طرح آبرسانی به شهر دهدز و ۳۶ روستای اطراف آن از توابع شهرستان دزپارت با انتقال آب از دریاچه کارون سه آغاز شد.

به گزارش تابا؛ نماینده مردم ایذه، باغملک و دزپارت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی شهرستان دزپارت مشکل آب شرب بوده که این منطقه با آن مواجه است.

عبدالله ایزدپناه افزود: در ۲ سال اخیر پیگیری‌ زیادی در این رابطه انجام شد و مطالعات مختلف برای آب‌رسانی به دزپارت انجام شد و در نهایت مقرر گردید پروژه انتقال آب از دریاچه کارون سه به این منطقه انجام شود.

نماینده مردم ایذه، باغملک و دزپارت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعتبار این طرح آبرسانی ۲ هزار میلیارد ریال برآورد شده است که از محل اعتبارات ملی، استانی، محرومیت زدایی و تنش آبی تامین خواهد شد.

ایزد پناه ادامه داد: این پروژه شامل ۱۷ کیلومتر اولیه گذاری، حفر چاه آب گیر و ساخت سه ایستگاه پمپاژ است که طبق برنامه ریزی سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=117872

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.