طرح رتبه بندی رستورانها و بهره برداری بازرسی آنلاین رستورانها به وسیله دوربینهای مدار بسته به صورت ۲۴ ساعته برای اولین بار در سطح کشور در شوشتر راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار تابا؛ مهندس علیرضا مالکی معاون فنی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان شوشتر به دلیل دارا بودن اماکن تاریخی و فرهنگی متعدد یکی از شهرهای توریست پذیر می باشد افزود : اجرایی شدن این طرح سبب ارتقای کیفیت بهداشتی رستورانها ،ایجاد رقابت کیفی میان آنها وآگاهی مردم از رستوران هایی که تلاش می کنند غذای سالم و ایمن تری را در اختیار مشتریان قرار دهند خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در برنامه بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشتی، رستوران ها با دقت و نظارت بیشتری مورد بازرسی قرار می گیرند. و رستورانهایی که پس از دریافت رتبه های مذکور شرایط قبلی را از دست بدهد و یا تخلفی مشاهده گردد بلا فاصله رتبه بهداشتی رستوران ها مطابق آخرین بازرسی تغییر خواهد کرد.
وی افزود: رستورانها به سه سطح درجه یک با رنگ سبز درجه دو با رنگ زرد ودرجه سه با رنگ قرمز تقسیم بندی شده اند ومردم می توانند به راحتی سطح بهداشتی رستورانها را شناسایی کرده ودر صورت مشاهده هر گونه تخلف می توانند آن را از طریق سامانه (۱۹۰) اطلاع رسانی کنند./ کورش حاجی پور