سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: طرح ضربتی تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد خوراکی، صنوف ، کارگاهها و کارخانجات در خوزستان در راستای کنترل ویروس کرونا از روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت آغاز شد.
به گزارش تابا و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سید محمد علوی دوشنبه در نشست هماهنگی اجرای این طرح در سرسرای اداری مرکز بهداشت خوزستان در اهواز بیان کرد: یکی از مهمترین فعالیتها در راستای کنترل ویروس کرونا، اقدام همهجانبه و به صورت طرح ضربتی است که در قالب تیمهای بهداشت محیط و حرفهای و مبارزه با بیماریها در شهرستان اهواز و نقاط با تعداد موارد بالای مبتلایان به کرونا انجام خواهد شد.
وی افزود: کارشناسان بهداشت شهرستان به اماکن و محلهایی که اهمیت بالایی از نظر بیماریابی دارند، نظیر اصناف و مشاغل مرتبط با کسب و کار، کارگاههای تولیدی وصنعتی به ویزه کارگاههای با جمعیت زیر ۲۰ نفر، مراکز نگهداری سالمندان، معلولان و ارودگاههای معتادان متجاهر، مراکز گذری ترک اعتیاد و زندانیان، مراجعه و بر اجرای موارد مطروح در پروتکلهای کشوری نظارت خواهند کرد.
علوی ادامه داد: در این طرح علاوه بر یافتن بیماران احتمالی با متخلفان از رعایت مقررات فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشت فردی و جمعی برخورد و در صورت لزوم، محل پلمب و طبق قانون برخورد مسوولانه خواهد شد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد:نیروهای مدافع سلامت در بخش بهداشت با ردیابی موارد تماس خانگی و محل کار و افرادی که بیش از ۱۵ دقیقه تماس نزدیک با فرد یا مکان آلوده به ویروس داشتهاند نسبت به هدایت آنان به مراکز خدمات جامع ۱۶ ساعته منتخب اقدام خواهند کرد.
وی گفت: این طرح ضربتی با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت تا کنترل ویروس کرونا و رسیدن به وضع مطلوب ادامه خواهد داشت.