طرح نیمه کاره بهسازی جاده چغازنبیل تردد را مشکل کرده است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 14 - شعبان - 1447
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
2

طرح نیمه کاره بهسازی جاده چغازنبیل تردد را مشکل کرده است

  • کد خبر : 37569
  • 11 تیر 1397 - 19:16
طرح نیمه کاره بهسازی جاده چغازنبیل تردد را مشکل کرده است

نیمه کاره رها شدن طرح بهسازی و آسفالت بخشی از جاده شوش – چغازنبیل تردد اهالی ۲۰ روستا را با مشکل مواجه کرده و گله مندی رانندگان را به دنبال داشته است.   به گزارش تابا؛تعدادی از رانندگان که روزانه از جاده شوش – چغازنبیل تردد می کنند روز دوشنبه با مسدود کردن این جاده […]

نیمه کاره رها شدن طرح بهسازی و آسفالت بخشی از جاده شوش – چغازنبیل تردد اهالی ۲۰ روستا را با مشکل مواجه کرده و گله مندی رانندگان را به دنبال داشته است.

 

به گزارش تابا؛تعدادی از رانندگان که روزانه از جاده شوش – چغازنبیل تردد می کنند روز دوشنبه با مسدود کردن این جاده برای مدت کوتاهی خواستار تسریع در تکمیل این طرح شدند.

 

به گفته آنان با وجود اینکه حدود ۲ ماه پیش عملیات زیر سازی بخشی از این جاده پر تردد انجام شده اما طرح مذکور نیمه کاره رها شده و تردد در آن به خودروها آسیب می زند.

 

آنان افزودند: چهار کیلومتر از این جاده برای بهسازی و آسفالت تخریب شده اما عملیات آسفالت آن متوقف شده است.

 

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شوش گفت: طرح بهسازی و آسفالت چهار کیلومتر از جاده مذکور از مدتی پیش آغاز شده و یک کیلومتر از آن آسفالت تراشی شده است.

 

حسین چنانه با بیان اینکه به پیمانکار مجری طرح تذکر داده شده تا نسبت به تکمیل طرح تسریع کند افزود:مشکل مذکور از طریق اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان نیز در دست پیگیری است.

 

وی افزود: عملیات آسفالت محدوده مذکور در مدت یک هفته انجام می شود.

 

چنانه افزود: اهالی حدود ۲۰ روستا ،شهرک صنعتی و شرکت میان آب و هفت تپه از جاده شوش – چغازنبیل به طول ۲۵ کیلومتر تردد می کنند.

 

پیمانکار مجری طرح نبود قیر را علت تاخیر در اتمام این طرح و آسفالت جاده عنوان کرده است.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=37569

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.