در دو سال گذشته فعالیت تجاری و صادراتی خوزستان دربازار کشور عراق رضایت بخش بود اما در بازارهای دیگر قابل قبول نبوده است.
به گزارش خبرنگار تابا؛ غلامرضا شریعتی در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که امروز، ۲۴ تیرماه در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل نامگذاری سال گذشته و امسال به اقتصاد مقاومتی، سیاستهایی در این خصوص در کشور تصویب شده است که یکی از سیاستها، سیاست درونزایی و برونگرایی است که باید به این سیاستها توجه ویژهای شود.
استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت بسیار خوب کشور عمان برای صادرات بیان گفت: یکی از کشورهای مستعد برای صادرات ما، کشور عمان است اما متاسفانه اتاق های بازرگانی استان و سایر دستگاه های مربوطه در زمینه ایجاد ارتباط تجاری با این کشور کوتاهی کردند.
شریعتی افزود: خوزستان بیشترین میزان تولید محصولات کشاورزی را دارد اما در صادرات این محصولات تا کنون ضعیف عمل شده است.
استاندار خوزستان با بیان این مطلب که ایجاد ارتباط تجاری با کشور عمان و صادرات به این کشور می تواند زمینه اشتغال زیادی را برای استان ایجاد کند افزود: میز عمان همچون میز عراق برای برقراری ارتباط تجاری و صادرات نیاز است که در استان تشکیل شود.
شریعتی در ادامه گفت: با برنامه ریزی پنج ساله انجام گرفته، در مدت پنج سال چهار میلیارد دلار صادرات باید به کشور عمان انجام شود و خوزستان نباید از این سهم عقب باشد.
وی گفت: در دو سال گذشته فعالیت تجاری و صادراتی خوزستان دربازار کشور عراق رضایت بخش بود اما در بازارهای دیگر قابل قبول نبوده است.
استاندار خوزستان افزود: یکسری ظرفیت های صادراتی وجود دارد که می تواند برای خوزستان بسیار سود آور باشد مثل بازار عمان برای صادرات که متاسفانه از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.
وی با بیان اینکه تنها با برگزاری جلسه و سخنرانی نمی توان مشکلی را در حوزه اقتصادی حل کرد افزود: برای بهبود وضعیت اقتصادی استان لازم است یک برنامه عملیاتی برای توسعه ارتباطات تجاری تهیه کرد و لازم است که سیستم دولتی و خصوصی ارتباط موثرتری با یکدیگر داشته باشند.
استاندار خوزستان گفت: کشور عمان از ثباتی برخوردار است که زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری در بازار این کشور را فراهم کرده است بازار عمان از قطر ثبات بیشتری دارد هر چند می توان از بازار قطر هم به عنوان یک ظرفیت مهم اقتصادی استفاده نمود.
شریعتی گفت: این گله مندی در استان وجوددارد که برای فعالیت های اقتصادی اراده جمعی وجود ندارد و فعالان اقتصادی نیز تلاشی برای جسارت و ریسک پذیری ندارند.