عجایب انتخابات شورای شهر اهواز ، 85 صندوق هنوز بازشماری نشده اند اما انتخابات تایید شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
0

عجایب انتخابات شورای شهر اهواز ، ۸۵ صندوق هنوز بازشماری نشده اند اما انتخابات تایید شد

  • کد خبر : 3515
  • 13 خرداد 1396 - 19:48

وقتی آقای خون میرزایی به عنوان سرپرست فرمانداری اهواز و رئیس انتخابات شورای شهر اهواز می‌گوید که ما تائید کردیم ولی ۸۵ صندوق بازشماری نشده‌اند پس چه چیزی را تائید کرده و این تناقض وجود دارد. وقتی بازشماری ۸۵ صندوق می‌تواند در نتیجه انتخابات و تغییر آمار و ارقام تاثیر داشته باشند چگونه می‌گویند آن […]

وقتی آقای خون میرزایی به عنوان سرپرست فرمانداری اهواز و رئیس انتخابات شورای شهر اهواز می‌گوید که ما تائید کردیم ولی ۸۵ صندوق بازشماری نشده‌اند پس چه چیزی را تائید کرده و این تناقض وجود دارد. وقتی بازشماری ۸۵ صندوق می‌تواند در نتیجه انتخابات و تغییر آمار و ارقام تاثیر داشته باشند چگونه می‌گویند آن را تائید کردیم!

 

عضو هیات عالی نظارت بر انتخابات در مطلبی که امروز در کانال شخصی خود منتشر کرده ضمن رد ادعای هیات اجرایی شهرستان اهواز مبنی بر درخواست و بازشماری ۸۵ صندوق گفته است : هیچگونه مکاتبه ای در این خصوص صورت نگرفته است.

هدایت الله خادمی افزود: هیات اجرایی صحت انتخابات شورای شهر اهواز را تایید و کتبا به هیئت نظارت اعلام کرد. ضمن اینکه هیئت اجرایی یک هفته مهلتی را که می توانست کار بررسی بیشتر را انجام دهد را هم از دست داد.

خادمی افزود: با توجه به پایان مهلت قانونی که هیات اجرایی در اختیار داشت و نتوانست از فرصت و مهلتی که در اختیار داشت استفاده نماید، هیات نظارت شهرستان اهواز هم با توجه به اینکه مهلتی برای اعلام قطعی و نهایی تایید صلاحیت در اختیار دارد نهایتا ظرف امروز تا فردا تایید نهایی خود را اعلام می دارد.

از سوی دیگر قاسم ساعدی نیز با اشاره به نامه‌ای منتسب به هیئت اجرایی انتخابات شورای شهر اهواز که در فضای مجازی منتشر شده، اظهار داشت: در جریان این نامه نیستم و محتوای آن را نیز ندیده‌ام ولی اگر نامه از طرف هیئت اجرایی در فضاهای مجازی منتشر شده به نظر بنده یک تخلف است چرا که مکاتبات بین هیئت اجرایی و هیئت نظارت کاملا با سیستم سازمانی و برحسب روابط اجرایی کشور صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این نامه چه چیزی است؛ مبدا آن کجاست و مقصد آن به چه کسی است بنده اطلاعی ندارم، افزود: کسی حق ندارد این اسناد و مکاتبات را در فضای مجازی منتشر کند که بر التهاب اضافه شود و مشکلاتی را در بعد اجتماعی ایجاد کند. هرکه این نامه را منتشر کرده باید طبق قانون با آن برخورد شود.

عضو هیئت نظارت انتخابات شورای شهر و روستا در خوزستان بیان کرد: کار، شرح و وظایف هیئت اجرایی در آئین نامه و قانون انتخابات مشخص است و ما نظر آنها را در حیطه اختیارات محترم می‌دانیم ولی هیچ وقت هیئت اجرایی خط و ربط و نشانی را برای هیئت نظارت نمی‌‎کشد و ما قانون انتخابات خاص خود را داریم و برحسب تقویم اجرایی و بعد از طی هر مرحله از اجرای انتخابات وظایف خود را در چارچوب قانون به عنوان امین نظام و مردم انجام می‌دهیم.

وی گفت: چنین مکاتباتی نباید در فضای مجازی که دوست و دشمن برای نظام و مردم  وجود دارد منتشر شود به طوری که اگر مکاتبات و توافقات و تصمیم‌گیری‌ها در چارچوب قانون صورت گیرد پس باید در همین چارچوب نیز حفظ شود و سپس در این چارچوب نیز حرکت کرد، اما اگر هر نامه‌ای را در فضای مجازی منتشر کنیم شائبه ایجاد می‌شود  که به نظر بنده شانه خالی کردن از بار مسئولیت است. تحت هر شرایطی نامه‌های دولتی در فضاهای مجازی نباید منتشر شود.

ساعدی همچنین درباره این موضوع که سرپرست فرمانداری اهواز از تائید کلی انتخابات و بازشماری ۸۵ صندوق رای نیز سخن گفته‌ عنوان کرد: وقتی آقای خون میرزایی به عنوان سرپرست فرمانداری اهواز و رئیس انتخابات شهرستان اهواز می‌گوید که ما تائید کردیم ولی ۸۵ صندوق بازشماری نشده‌اند پس چه چیزی را تائید کرده و این تناقض وجود دارد. وقتی بازشماری ۸۵ صندوق می‌تواند در نتیجه انتخابات و تغییر آمار و ارقام تاثیر داشته باشند چگونه می‌گویند آن را تائید کردیم!

وی با بیان اینکه البته ممکن است منظور اقای خون میرزایی تائیدیه اولیه انتخابات شورای شهر اهواز به عنوان اعلام نتیجه باشد، افزود: تائید نهایی انتخابات با هیات نظارت است و نه هیات اجرایی.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=3515

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.