علوی: دانشجویان از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در راستای ارتقاء علمی خود استفاده كنند
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
8

علوی: دانشجویان از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در راستای ارتقاء علمی خود استفاده کنند

  • کد خبر : 47895
  • 22 مهر 1397 - 18:33
علوی: دانشجویان از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در راستای ارتقاء علمی خود استفاده کنند

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به ضرورت تلاش علمی دانشجویان، گفت: در مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان ظرفیت‌های علمی و پژوهشی فراوانی وجود دارد و دانشجویانی که با علاقه و پشتکار فعالیت کنند، می‌توانند از این ظرفیت‌ها در راستای ارتقاء علمی خود استفاده کنند.   به گزارش تابا، سیدعلیرضا علوی در آیین آغاز سال […]

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به ضرورت تلاش علمی دانشجویان، گفت: در مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان ظرفیت‌های علمی و پژوهشی فراوانی وجود دارد و دانشجویانی که با علاقه و پشتکار فعالیت کنند، می‌توانند از این ظرفیت‌ها در راستای ارتقاء علمی خود استفاده کنند.

 

به گزارش تابا، سیدعلیرضا علوی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید و معارفه دانشجویان نوورود مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان که امروز (۲۲ مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۳۷۶ جهاد دانشگاهی خوزستان وارد عرصه آموزش عالی شد و موسسه آموزش عالی در آن سال کار خود را آغاز کرد. پس از آن نیز مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان در سال ۱۳۷۷ به عنوان نخستین مرکز علمی کاربردی در استان کار خود را آغاز کرد و حاصل بیش از ۲۰ سال فعالیت این مجتمع، فارغ‌التحصیلی بیش از ۱۲ هزار دانشجو بوده است که بسیاری از آن‌ها امروز در موقعیت‌های کاری متفاوت در کشور فعالیت دارند.

 

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از دوران جوانی، افزود: هر انسانی سه تصمیم اساسی در دوران جوانی اتخاذ می‌کند که شامل انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل و انتخاب همسر است و اگر این سه انتخاب به درستی انجام شوند، مسیر زندگی متعالی خواهد بود. امروز نیز شما رشته تحصیلی خود را انتخاب کرده‌اید و از امروز به بعد باید در مسیر تحصیل تلاش کنید.

 

علوی تصریح کرد: در مجموعه جهاد دانشگاهی خوزستان ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد و دانشجویان می‌توانند در کنار تحصیل خود، به مهارت‌آموزی نیز بپردازند. شورای عالی انقلاب فرهنگی چهار مسئولیت عمده را به جهاد دانشگاهی واگذار کرده که یکی از آن‌ها، فعالیت در حوزه آموزش است و خوشبختانه حاصل تلاش همکاران در بخش آموزش عالی، انتخاب موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان به عنوان موسسه رتبه یک کشور است. مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان نیز مرکز برتر استان خوزستان است.

 

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان تاکید کرد: جهاد دانشگاهی خوزستان در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت نیز فعالیت دارد و با توجه به اینکه مجوز لازم از معاونت توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری اخذ شده است، دانشجویان می‌توانند در کنار تحصیل، در مراکز آموزش کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی خوزستان نیز به مهارت‌آموزی بپردازند.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی، ادامه داد: در مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان فعالیت‌های فرهنگی خوبی انجام می‌شوند و کانون‌ها و انجمن‌های فعالی در این مجتمع وجود دارد و دانشجویان می‌توانند با عضویت در این کانون‌ها، به فعالیت‌ فرهنگی بپردازند.

 

علوی گفت: در حوزه پژوهشی نیز ظرفیت‌های خوبی در جهاد دانشگاهی وجود دارد و چندین گروه پژوهشی در زمینه‌های مختلف در جهاد دانشگاهی فعال هستند. مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت نیز سال گذشته در جهاد دانشگاهی خوزستان افتتاح شد و دانشجویانی که در این زمینه ایده‌ داشته باشند، می‌توانند از حمایت‌های این مرکز بهره‌مند شوند.

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=47895

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.