عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
0

عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد

  • کد خبر : 81613
  • 15 اردیبهشت 1399 - 14:01
عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد

در آئینی از طریق ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیران آموزش و پرورش و راه و شهرسازی و استاندار خوزستان عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد.   به گزارش تابا؛ روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در آئینی از طریق ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیران آموزش […]

در آئینی از طریق ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیران آموزش و پرورش و راه و شهرسازی و استاندار خوزستان عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد.

 

به گزارش تابا؛ روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در آئینی از طریق ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیران آموزش و پرورش و مسکن و شهرسازی، استاندار خوزستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و جمعی از مسئولان عملیات اجرایی ساخت ۲۷۲۴ واحد مسکونی ویژه فرهنگیان خوزستانی آغاز شد.

 

غلامرضا شریعتی در این ارتباط ویدئو کنفرانس توضیح داد: در استان خوزستان برای فرهنگیان تعداد ۲۷۲۴ واحد در شهرهای جدید و همچنین در شهرستان های مختلف ظرفیت سازی شده است.

 

استاندار خوزستان افزود: تعداد ۷۷۳۱ واحد هم در دو مرحله طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام شده است که جمعاً ۱۰ هزار و ۴۵۵ واحد مجموع طرح اقدام ملی مسکن در استان است.

 

شریعتی تصریح کرد: این واحدهای مسکونی در ۲۰ شهر و مساحت حدود ۱۱۰ هکتار ساخته خواهد شد که امیدواریم ظرف ۱۸ تا ۲۴ ماه تکمیل شده و به بهره برداری برسد.

 

استاندار خوزستان اظهار داشت: دو هزار واحد از طرح اقدام ملی مسکن در اهواز پیش بینی شده و سایر واحدها نیز در دیگر شهرهای استان ساخته می شوند.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=81613

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.