نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی مدعی شده است که شب گذشته چند نفر در مناطق زلزله زده به دلیل سرمازدگی فوت کردند.
فرمانداران اورامانات، ثلالث باباجانی، جوانرود و روانسر خبر فوت را تکذیب می کنند، اما پدر سارینای دو ساله می گوید فرزندش بر اثر سرمازدگی فوت کرده است.
به گزارش تابا؛ ظهر امروز نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی مدعی شد که شب گذشته چند نفر در مناطق زلزله زده به دلیل سرمازدگی فوت کردند.
شهاب نادری افزود: لازم است هرچه سریعتر کانکس یا پول آن به مردم زلزله زده داده شود تا آنها در این شرایط و وضعیت سرما نباشند هرچند دیشب ما چند فرد فوتی از سرمازدگی داشتیم.
این در حالی است که در روزهای اخیر خبری مبنی بر فوت یک کودک دو ساله در پی سرما، تب و تشنج در فضای مجازی منتشر شده است.
بهروز ذهابی، پدر سارینا در گفت و گو با تسنیم در این رابطه گفته است: بنده به همراه دخترم سارینا، پسر ۸ سالهام نیما و همسرم قبل از وقوع زلزله در شهر سرپل ذهاب در خانهای مستاجر بودیم.
وی تصریح کرد: پس از این حادثه و تخریب خانهام و بی دلیل بی خانمانی و نداشتن سرپناه ، به روستای ناوه فره از استان کرمانشاه رفتیم و در چادری در آنجا مستقر شدیم که در همین روستا نیز ۷ نفر از اهالی جان خود را در پی وقوع زلزله از دست دادهبودند.
ذهابی بیان کرد: شرایط زندگی در روستا بسیار سخت و دشوار بود و وضعیت به گونهای بود که با توجه به زلزلهای که صورت گرفته بود امکاناتی برای زندگی وجود نداشت و سرپناهی هم نبود و علی رغم درخواست کانکس هم به ما تحویل داده نشد.
وی اضافه کرد: در همین شرایط بودم که دخترم سارینا به شدت سرما خورده بود و چون مکانی را برای زندگی نداشتیم بیماری وی هر روز تشدید میشد و کاری هم از دستم بر نمیآمد.
ذهابی افزود: تب شدید و تشنجهای پی در پی وضعیت سارینا را هر لحظه بدتر میکرد و این در حالی بود که دکتر متخصص نیز در مرکز درمانی شهر سر پل ذهاب نبود.
وی گفت: ۲۷ دی ماه ساعت ۲۲ حال سارینا به شدت وخیم و بیهوش شد و به همراه همسر و پسرم وی را با وانت به بیمارستان سرپل ذهاب بردیم، اما در بیمارستان به دلیل نبود امکانات و پزشک متخصص نتوانستند کاری برای دخترم کنند و عنوان کردند که باید سارینا به بیمارستان امام رضا (ع) در کرمانشاه منتقل شود.
ذهابی بیان کرد: روز بعد (۲۸ دی) دخترم را با همان حال به بیمارستان کرمانشاه بردم اما بعد از گذشت حدود ۲ ساعت دختر دوساله ام روی دستهایم جان داد.
پدر سارینا با تاکید بر اینکه دخترش به دلیل سرما و نداشتن سرپناهی جان خود را از دست داد،گفت: هیچ وقت کسانی که به ما قول دادند که کمک میکنند و دریغ کردند را نمیبخشم و باید جوابگوی مرگ دخترم باشند.
اما ماجرا همین جا تمام نشد و فرمانداران اورامانات، ثلالث باباجانی، جوانرود و روانسر در گفت و گو با ایلنا خبر فوت بر اثر سرمازدگی را تکذیب کردند.