كشف و شناسایی یك محل غیرمجاز آماده سازی فلافل و سمبوسه
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
6

کشف و شناسایی یک محل غیرمجاز آماده سازی فلافل و سمبوسه

  • کد خبر : 10178
  • 05 شهریور 1396 - 18:37
کشف و شناسایی یک محل غیرمجاز آماده سازی فلافل و سمبوسه

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز  از شناسایی و کشف یک  محل غیر مجاز  تولید و توزیع خمیر فلافل و سمبوسه و ..در محدوده غرب اهواز  خبر داد. به گزارش تابا؛ رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در این باره گفت: کارشناسان  بهداشت محیط مرکز سلامت جامعه شماره ۱ مرکز بهداشت غرب اهواز در […]

مهندس مهرداد شریفی رییس مرکز بهداشت غرب اهواز  از شناسایی و کشف یک  محل غیر مجاز  تولید و توزیع خمیر فلافل و سمبوسه و ..در محدوده غرب اهواز  خبر داد.

به گزارش تابا؛ رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در این باره گفت: کارشناسان  بهداشت محیط مرکز سلامت جامعه شماره ۱ مرکز بهداشت غرب اهواز در طی بازرسی های انجام شده به  یک  محل تولید و عرضه خمیر فلافل و سمبوسه در محلهای مسکونی و غیر مجاز برخورد نموده که بعد از بررسی لازم مشخص گردید محله پیشگفت فاقد مجوزهای صنفی –بهداشتی و در شرایط بسیار اسفبار در حال فعالیت  می باشد. که پس از بررسی لازم، اقدامات بعدی صورت گرفته و محل پیشگفت جهت انجام مراحل قانونی و اخذ مجوز  قضایی  و جلوگیری از فعالیت آن  به مراجع قضایی معرفی گردید.

 

 

در همین راستا مجوز قضایی ورود به محل توسط شعبه ۲۱ بازپرسی (شعبه ویژه بهداشتی ) صادر و با همکاری اماکن نیروی انتظامی به محل مراجعه و ضمن جلوگیری از فعالیت و پلمپ محل نسبت به دستگیری و جلب ۳ نفر از متخلفین امر اقدام شد.

 

 

 

مهندس شریفی افزود: کارشناسان بهداشت محیط بصورت تمام وقت در سه نوبت ، بازرسی های صبح ، عصر و شبانگاهی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مناطق تحت پوشش بازدید و بازرسی به عمل آورده و ضمن توصیه ها و تذکرات لازم به متصدیان و مدیران مراکز عرضه کننده مواد غذایی و اماکن عمومی در صورت نیاز طبق آئین نامه های موجود برخوردهای قانونی با آنها صورت می گیرد و در همین راستا نیز آماده دریافت  گزارشهای  مردمی مبنی بر تولید مخفیانه مواد غذایی به‌صورت غیر‌مجاز می باشند.

 

 

شریفی در ادامه اظهار امیدواری کرد: با انجام اقدامات این‌ چنینی و انجام نظارت‌های لازم زمینه برای برخورد با متخلفان و ارتقای سطح سلامت مردم فراهم شود.

 

وی همچنین یادآورگردید: مراکز عرضه کننده مواد غذایی همچون اغذیه فروشان و ساندویچی ها ، آشپزخانه ها و .. مواد اولیه و خام را در صورت عدم تهیه در محل خود، از مراکز دارای مجوز و بهداشتی تهیه نموده و موظف می باشند مکانهای فراوری و تهیه مواد اولیه خود را به بازرسان بهداشتی منطقه خود معرفی نمایند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=10178

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.