لایروبی رودخانه کارون مطالبه به حق مردم خوزستان است
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
2

لایروبی رودخانه کارون مطالبه به حق مردم خوزستان است

  • کد خبر : 64925
  • 26 خرداد 1398 - 11:17
لایروبی رودخانه کارون مطالبه به حق مردم خوزستان است

 نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: لایروبی رودخانه کارون مطالبه به حق مردم خوزستان است و هم اکنون هیئت خارجی از کشور هلند برای چهارمین بار وارد اهواز شده تا لایروبی این رودخانه را دنبال کنند.   به گزارش تابا، همایون یوسفی شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: برای لایروبی رودخانه‌های استان […]

 نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: لایروبی رودخانه کارون مطالبه به حق مردم خوزستان است و هم اکنون هیئت خارجی از کشور هلند برای چهارمین بار وارد اهواز شده تا لایروبی این رودخانه را دنبال کنند.

 

به گزارش تابا، همایون یوسفی شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: برای لایروبی رودخانه‌های استان همه ظرفیت دولت را پای کار آوردیم و با اجرای طرح آبرسانی غدیر، آب را از سرشاخه‌های دز و کرخه به شهرها منتقل و امیدوارم در سال آینده مشکل کیفیت آب شرب اهواز با اجرای این پروژه به اتمام برسد.

 

وی گفت: مبلغ ۲۹ هزار میلیارد تومان برای آب فاضلاب و برق خوزستان طی مصوبه از سوی هیئت دولت تصویب شد. در اهواز نیز تصفیه خانه شرق سال گذشته افتتاح و ورودی فاضلاب به رودخانه کارون با افتتاح کلکتورها حداقل ۵۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

یوسفی در خصوص کاهش مشکل ریز گردها در خوزستان، عنوان کرد: در سال‌های گذشته بزرگ‌ترین مشکل مردم خوزستان بحث گرد و غبار بود و عده‌ای معتقد بودند که مردم استان باید با این شرایط سازگار شوند اما از سال ۹۵ طرحی را به همراه اساتید دانشگاه شهید چمران نوشتیم که براساس آن کانون‌های ریزگرد و فعال استان کنترل شوند.

 

وی ادامه داد: از اسفندماه همان سال پیگیری این طرح آغاز و تا به امروز حدود زیادی از مشکل ریز گردهای خوزستان برطرف شده است؛ امروز شدت گردوغبار در خوزستان از ۱۰ هزار واحد به ۳ هزار واحد رسیده که حدود دوسوم کاهش را نشان می‌دهد.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اعتبار ریزگردها را توانستیم برای استان به تصویب برسانیم و هرساله نیز این کار را انجام می‌دهیم.

 

یوسفی با بیان اینکه تعداد روزهای سالم استان نیز بنا به گزارش هواشناسی افزایش داشته است، گفت: طی این سال‌ها اعتبارات ریزگردها به صورت مداوم برای استان جذب شده است.

 

وی افزود: همچنین برای مشکلات سلامت، بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها، پیگیری‌های لازم را داشتیم و با وجود اینکه طی ۴۰ سال قبل هیچ بیمارستانی در استان ساخته نشده بود ولی طی دو سال اخیر ۱۱ پروژه بیمارستانی در استان خوزستان کلنگ‌زنی و حتی بعضی از آنها از جمله بیمارستان ابوذر، سوانح و سوختگی، امیرکبیر دو و همچنین بقایی دو افتتاح شدند.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی اهواز در حال پیگیری است، گفت: مجوز ساخت این بیمارستان نیز از شورای اقتصاد کشور گرفته شده است.

 

یوسفی یادآور شد: ساخت بیمارستان جامع سرطان خوزستان نیز با همکاری یک شرکت خارجی و بنیاد برکت در حال پیگیری است و امیدواریم در سال آینده در محل قدیمی بیمارستان شفا اهواز کلنگ‌زنی شود.

 

وی بیان کرد: رایزنی شده تا بیمارستان نیمه کاره فولاد نیز به عنوان بیمارستان تنفسی اهواز تکمیل و افتتاح شود و برای شهرهای مختلفی نیز مثل حمیدیه، باوی و اندیکا مجوز ساخت بیمارستان اخذ شده است.

 

نماینده مردم اهواز با اشاره به اینکه پیمانکار تصفیه خانه غرب اهواز مشخص شده است، افزود: ۸۵ پروژه آب و فاضلاب طی سه سال اخیر انجام شده که بعد از افتتاح مشکلات عدیده‌ای از حوزه آب و فاضلاب استان را حل خواهد کرد.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی مناطق جنگی خوزستان برای حقوق کارمندان دولت بیان کرد: در خصوص افزایش ۲۵ درصدی مناطق جنگی رقمی بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان حقوق کارکنان دولت اضافه می‌شود.

 

یوسفی افزود: در تلاش هستیم تا این امتیاز برای بازنشستگان نیز لحاظ شود ولی برخی از شرکت‌ها مثل پتروشیمی و فولاد خوزستان این توجیه را دارند که چنین قانونی شامل حال کارکنان آنها نمی‌شود ولی قول داده‌اند با دیگر روش‌ها این موضوع را جبران کنند.

 

وی با اشاره به واگذاری گروه ملی صنعتی فولاد ایران به بخش خصوصی و مشکلات این واگذاری تصریح کرد: برای گروه ملی نیز اگر ورود نمی‌کردیم این شرکت به بخش خصوصی واگذار می‌شد که اصلاً توان مدیریت آن را نداشت و با پیگیری مستمر به دامن دولت برگشت.

 

به گفته نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، اعتباری ۴۷۰ میلیارد تومان برای سرپا نگه داشتن شرکت گروه ملی مصوب و حقوق معوق کارکنان نیز پرداخت شد.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=64925

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.