به گزارش تابا، غلامرضا شریعتی در آیین افتتاحیه ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با عنوان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب پیروزی مستضعفین بر مستکبرین که به دنبال گسترش خیرها و ارزش ها و مبارزه با ظلم و استکبار در دنیای امروز، نوید دهنده همه جنبش های آزادی بخش در دنیا بود، گفت: این انقلاب بر خلاف سایر رهبران انقلاب های دیگر دنیا، بر عهده مجتهدی عادل و آگاه به شرایط زمان و مجاهد در راه خدا که از هیچ حرکت و تلاشی برای بسط اسلام و گسترش عدالت هراس نداشت ، بود.
استاندار خوزستان با بیان اینکه امام به هرچه که بر او تکلیف بود عمل کرد گفت: حکومت و کسب قدرت و رسیدن به منزلت و امورات دنیوی در ذهن بنیانگذار انقلاب اسلامی به عنوان هدف نبوده است و هدف گسترش عدالت و حمایت از مستضعفین، کسب آزادی های مدنی و استقلال کشور بوده است.
وی افزود: هر زمان رفتار و کارکردی در جهت تضعیف استقلال و اسلامیت کشور و از بین بردن این امور بوده تکلیف را بر این دانستند که بی هیچ ترسی ورود کرده و با آن ها مقابله کند و اگر کسی می گوید هدفش اسلام و دین و بسط حکومت اسلامی است، همچون پیامبران الهی مورد آزمایش خداوند قرار می گیرد و حضرت امام هم مورد امتحان قرار گرفتند.
وی گفت: برای به ثمر نشستن این انقلاب انواع دشمنی ها و دسیسه ها به خرج داده شد، اما لطف خداوند بلند مرتبه و امام زمان (عج) شامل حال بوده و تدبیر و هوشیاری و درایت مسئولین نظام چه در زمان حضرت امام و چه در زمان مقام معظم رهبری، همه این دسیسه ها را نقش بر آب کرد و کشور مسیر توسعه و پیشرفت و استقلال را طی کرده است.
استاندار خوزستان گفت: استقلال سیاسی که از ۲۲ بهمن ۵۷ شکل گرفته و استقلال اقتصادی هم اگرچه با دسیسه ها و تحریم های ظالمانه فراوان در مقاطع مختلف در این ۴۰ سال و همچنین جنگ تحمیلی در مسیری سخت و دشوار قرار گرفته اما به لطف خداوند و همت مردم عزیزی که در هر دوره و مقطعی صحنه را ترک نکرده و از انقلاب و کشور و اسلام دفاع کردند، پیروزی ها یکی پس از دیگری رخ داده است.
نماینده عالی دولت با بیان اینکه مسیر انقلاب اسلامی کاملاً واضح و روشن است گفت: در حال حاضر نیز که با پیروزی انقلابی با چنین مشخصه هایی مصادفیم، بر ما و همچنین کسانی که در خلاف این مسیر حرکت می کنند حجت کاملاً واضح و روشن است که این مسیر باید ادامه پیدا کند و باید همت، تلاش، تدبیر و سیاست ما در این مسیر که خون ها ریخته و شهید داده شده است باشد، نه آنکه به سمت اهدافی کوچک و زود گذر و آسیب زننده به کیان اسلام و انقلاب برویم و با این رفتار باعث برهم زدن وحدت جامعه اسلامی که سدی در مقابل دشمنان و بدخواهان است شویم.
وی با بیان اینکه بحث های سیاسی در جای خود خوب و مهم است اما پیروزی یک جنبش و انقلاب شکوهمند اسلامی ، جشن پیروزی کل کشور و همه ملت عزیز ایران و مسلمین است گفت: استقلالی که ایجاد شده به راحتی به دست نیامده است و این انقلاب امانتی است در دست همه ما و نباید با حرف و حرکتی باعث ایجاد سستی و خلل در مسیر این امانت شویم. همه باید در مسیر این میهن و انقلاب با از خود گذشتگی، همت و مجاهدت کنیم و شکر خدا شاهد این همت و مجاهدت در مقابل دشمنان نیز هستیم.
شریعتی با عنوان اینکه با قیاسی ساده در روند کنترل بیماری کرونا و سایره اپیدمی ها چند دهه گذشته در ایران و سایر کشور ها، پی می بریم که نظام برنامه ریزی و هدف گذاری در چهار دهه اخیر مسیر درستی را طی کرده است، گفت: توسعه و خلق دانش و ثروتی که در کشور در حال رخ داده است از دستاورد هایی است که نباید آن ها را دست کم گرفت و در کنار آن هم نباید وجود مشکلات اقتصادی را کتمان و تکذیب کنیم و همه باید با تلاش و همت، اصل را بر عدالت، آگاهی، پیشرفت و توسعه قرار دهند تا شرایط بروز استعداد ها فراهم شود.
وی با عنوان اینکه باید به عمل در مسیر انقلاب رفتار و حرکت کرد و نه فقط به حرف و زبان، گفت: مسیر انقلاب و پیروزی مشخص بوده و طبق تأکید امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در مقاطع مختلف حضور در صحنه ملت و تمام کسانی است که به اسلام و ایران علاقه مند هستند بوده است و باید با رفتار خود در این مسیر حرکت کرد تا شاهد ایجاد وحدت در بین جامعه باشیم.
استاندار خوزستان گفت: اگرچه همچون سالهای اخیر و پیش از شیوع بیماری کرونا راهپیمایی با شکوه جشن پیروزی انقلاب اسلامی برقرار نمی شود، اما به همت معاونت سیاسی استانداری و سایر مسئولین استانی کمیته های دهه مبارکه فجر شکل گرفته است و باید متناسب با شرایط روز و هدف گذاری درست، کار ها انجام شود و عدم وجود راهپیمایی به سبک گذشته نباید دلیلی بر ساده انگاری و کم کاری در راستای جشن پیروزی انقلاب باشد.
وی با بیان اینکه امسال مسئولیت فرمانداری ها و دستگاه های مختلف به دلیل شرایط موجود سنگین تر خواهد بود گفت: از معاونت سیاسی استانداری می خواهم تا با پیگیری و نظارت جدی، از فرمانداران و دستگاه های مختلف بخواهند تا امسال شاکله شهر ها را همچون شاکله و ظاهر یک پیروزی بزرگ نشان داده و اطلاع رسانی کنند.
شریعتی افزود: از شهرداران کل استان و کمیته های مختلف انتظار می رود تا در این شرایط متفاوت نهایت همکاری را داشته باشند و تلاش کنیم تا مردم را به خوبی در جریان امور قرار دهیم و شاهد ایجاد شرایطی وحدت آفرین و امیدوار کننده به آینده باشیم.