جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاءویژه جهش تولید در صنعت ،معدن و انررژی سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان با فرماندهان سپاه شهرستان برگزار شد.
به گزارش تابا؛ جلسهی ویدئو کنفرانس قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء(جهش تولید) به ریاست جناب سرهنگ حاجتی معاونت هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) و مهندس خانچی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن خوزستان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا مهندس خانچی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه، هفته بسیج را به همۀ دلاورمردان بسیجی تبریک عرض نمودند و یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم و همچنین یاد بسیجی خستگی ناپذیر، سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای صنعت را گرامی داشتند. بعد از آن به گزارش عملکرد قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا پرداختند.
وی گفت: در حال حاضر مأموریت ما شناسایی و عارضه یابی در چند سطح از کارگاه های راکد و نیمه فعال است و بعد از آن پیگیری در جهت رفع مشکل است و اولویت با کارگاه هایی است که سریعتر به چرخه تولید برمیگردند.
ایشان بیان کرد: که این قرارگاه هماهنگی خوب و رضایت بخشی را با استانداری و سازمان صمت و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان دارد و با تمام انرژی و توان در حال شناسایی و پیگیری و رفع مشکلات تولید کنندگان است.
وی گفت : تاکنون بیشتر مشکلات شناسایی شده و همگی ریشه در داخل کشور دارند و با اهتمام نهادها و ارگانها و دستگاههای ذیربط همه این مشکلات قابل حل هستند . ایشان از همه فرماندهان درخواست کردند که در طرح صنعت یار همکاری و تلاش خود را بکنند.
در ادامه جلسه معاون محترم هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) گفت: این قرارگاه می تواند نقش بسزایی در اقتصاد و اشتغال زایی جامعه داشته باشد و همه باید در این خصوص با جدیت کامل فعالیت کنند و ما به دنبال تبلیغات نیستیم و رسالت ما مثل زمان جنگ ایثار فعالیت شبانهروزی است و نتیجه فعالیتهای ما باید با خروجی قرارگاه مشخص شود.
ایشان اشاره کرد: باید با تولیدکنندگان جلسات تخصصی گرفته شود و رسانه با جدیت برای انعکاس مشکلات آنها ورود کند.
سرهنگ حاجتی گفت: بیشتر مشکلات بنگاه های راکد و نیمه فعال از قوانین و عملکرد نامطلوب بانک ها است.
وی گفت: متاسفانه استان خوزستان از نظر اشتغال و بیکاری در رتبه ۲۸ کشور است و این برای استان خوزستان با دارا بودن ظرفیتهای غنی جای تأسف دارد.
ایشان بیان کرد: جلسات و هماهنگی های خوبی در خصوص همکاری قرارگاه خاتم الانبیا با شرکت نفت و فولاد خوزستان و شرکتهای بزرگ دیگر در استان انجام شده است.
سرهنگ حاجتی از همه حاضرین خواست که در رزمایش کمکهای مومنانه آذرماه مانند گذشته اهتمام لازم را بورزند و با حضور در صنایع نیمه فعال تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات انان بعمل آورند.