مجوز کشت برنج در جلگه خوزستان صادر شد
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
7

مجوز کشت برنج در جلگه خوزستان صادر شد

  • کد خبر : 82516
  • 08 خرداد 1399 - 13:43
مجوز کشت برنج در جلگه خوزستان صادر شد

پیگیری‌های مستمر سازمان آب و برق خوزستان با حمایت‌های استاندار و نگاه مثبت وزارت نیرو، با صدور مجوز کشت برنج به کشاورزی در خوزستان رونقی دوباره و دوچندان بخشید.   به گزارش تابا؛ فرهاد ایزدجو در گفتگو با شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان؛ اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت کشت برنج در کشور […]

پیگیری‌های مستمر سازمان آب و برق خوزستان با حمایت‌های استاندار و نگاه مثبت وزارت نیرو، با صدور مجوز کشت برنج به کشاورزی در خوزستان رونقی دوباره و دوچندان بخشید.

 

به گزارش تابا؛ فرهاد ایزدجو در گفتگو با شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان؛ اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت کشت برنج در کشور بجز دو استان خطه شمالی و حذف تدریجی این محصول مهم از چرخه و سبد درآمدی کشاورزان خوزستانی، با تلاش‌ها و گزارشات فنی تهیه شده توسط متخصصان مجموعه آب و برق خوزستان و حمایت‌های دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و در نهایت توجه و نگاه ویژه وزیر نیرو به استان خوزستان و معیشت کشاورزان، هیئت وزیران با هدف ایجاد زمینه بهره‌وری حداکثری از منابع آب و خاک کشور و استفاده از ظرفیت بالقوه بوجود آمده منابع آبی در خوزستان و به جهت تأمین بخش عمده نیاز کشور به محصول برنج، با اصلاح مصوبه مربوط به ممنوعیت کشت برنج خارج از استان‌های گیلان و مازندران و الحاق یک تبصره به آن موافقت کرد.

 

وی افزود: سازمان آب و برق خوزستان از زمان تصویب مصوبه ممنوعیت کشت برنج با ارسال مکاتبات و ارائه گزارشات فنی لازم به منظور ایجاد نگاه ویژه به بحث تخصیص آب به بخش کشاورزی و کشت محصول استراتژیک برنج که در رفاه و معیشت کشاورزان نقش عمده ای دارد، سعی نموده که در هماهنگی و همراهی با سیاست‌های استاندار شرایط را برای تصویب مصوبه و تبصره جدید فراهم کند.

 

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: خوشبختانه این تلاش‌ها با حمایت و نگاه مثبت وزیر نیرو به ثمر نشسته و با الحاق تبصره به مصوبه اولیه، درصورت وجود منابع آبی مکفی و شرایط مناسب سدها در هر سال در استان، با پیشنهاد سازمان آب و برق خوزستان و تصویب کارگروه سازگاری با کم آبی استان، کشاورزان مناطق با منابع آب سطحی مناسب، معاف از اجرای تصویب‌نامه اولیه فقط برای همان سال بوده و می توانند به کشت برنج بپردازند.

 

وی ادامه داد: اگرچه در این تبصره قیودی وجود دارد و باید هر سال به شکل خاص و با توجه به شرایط اقلیمی و بارشی آن ارزیابی شود، لیکن در صورت همراهی و مشارکت تمامی ذی‌‎نفعان و بهره‌بران آب رودخانه‌های استان، می‌توان امیدوار بود که سالانه این مهم در استان به انجام رسیده و رونقی بیش از گذشته در کشاورزی، درآمد و رفاه مردم منطقه ایجاد شود.

 

فرهاد ایزدجو تاکید کرد: تمامی تلاش سازمان آب و برق خوزستان برای استفاده حداکثری از منابع آبی و دراختیار گذاشتن آن به بهره‌برداران بوده و در تمامی مراحل این سازمان همراه و همقدم با مردم استان از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خود در جهت رفاه عموم مردم سود می‌جوید.

 

وی تصریح کرد: این تبصره اجازه می‌دهد در صورت منابع آبی مکفی کشت برنج در استان خوزستان به صورت قانونی صورت پذیرد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=82516

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.