محور هفتکل-ایذه ایمن می‌شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
5

محور هفتکل-ایذه ایمن می‌شود

  • کد خبر : 102882
  • 26 تیر 1400 - 11:58
محور هفتکل-ایذه ایمن می‌شود
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با اقدامات در نظر گرفته شده، محور هفتکل-ایذه در استان خوزستان ایمن می‌شود.

به گزارش تابا؛ داریوش امانی افزود: گزارش طرح های محور هفتکل-باغملک-ایذه که در حال اجرا توسط شرکت ساخت و نگهداری راه‌ها است به وزیر راه و شهرسازی داده شد و مقرر گردید جلسه‌ای در تهران برای تسریع در اجرای این طرح ها گرفته و موضوع پیگیری شود.

وی بیان کرد: همچنین مقرر شد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در کوتاه‌ترین زمان گزارش ممیزی از وضعیت ایمنی محور هفتکل-باغملک-ایذه تهیه کند تا هر آنچه نیاز باشد برای ایمن سازی تامین کنیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: علی رغم اینکه تعریض جاده در حیطه وظایف راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیست، کار تعریض ۶ کیلومتر از جاده ایذه آغاز شده و هفت کیلومتر دیگر باقی مانده است.

وی گفت: سال گذشته هر تن قیر را با یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خریداری می‌شد، اما امسال هر تن با قیمت ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خریداری می‌شود.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود : مقرر شد ادامه کار با بکارگیری ماشین آلات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان انجام و قیر مورد نیاز را تامین شود تا شاهد بهتر شدن و ایمن‌تر شدن وضعیت محور باشیم و دیگر تصادفی در آن رخ ندهد.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=102882

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.