با حضور جمعی از مسوولان استانی کیومرث کاظمی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه معرفی شد.
به گزارش تابا، کیومرث کاظمی امروز ۱۰ آذرماه با حضور جمعی از مسوولان استانی و فرماندار شهرستان شوش به عنوان مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به کارگران این شرکت معرفی شد.
با تصمیم اعضای هیات مدیره این شرکت، امید اسد بیگی جای خود را به کیومرث کاظمی داد تا از این پس کاظمی به عنوان مدیرعامل این شرکت مشغول به کار شود.
کیومرث کاظمی پیش از این نیز سابقه مدیرعاملی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه را در کارنامه خود دارد و اکنون نیز مجددا عهدهدار این سمت شده است.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان و رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیرکل امور هماهنگی اقتصادی استانداری خوزستان و اعضای شورای تامین شهرستان در آیین معارفه مدیرعامل جدید کارخانه حضور داشتند.