مراجعه بیش از ۸۴۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی به دلیل مشکلات تنفسی
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
5
از ۲۱ فروردین‌ماه تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه

مراجعه بیش از ۸۴۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی به دلیل مشکلات تنفسی

  • کد خبر : 116752
  • 19 اردیبهشت 1401 - 17:09
مراجعه بیش از ۸۴۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی به دلیل مشکلات تنفسی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از مراجعه ۸ هزار و ۴۱۰ بیمار دارای علائم تنفسی به مراکز درمانی خوزستان در پی وقوع گرد و غبار در هفته‌های اخیر خبر داد.

به گزارش تابا؛ دکتر حبیب حی‌بر اظهار کرد: در پی وقوع پدیده ریزگردها از ۲۱ فروردین‌ماه تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه، ۸ هزار و ۴۱۰ نفر با علائم تنفسی به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند.

وی افزود: ۷ هزار و ۹۵۸ نفر از این تعداد به صورت سرپایی درمان و ۴۳۳ نفر در بخش‌های عادی و ۱۰ نفر نیز در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری شدند.

حی‌بر بیان کرد: در ۲۱ فروردین‌ماه با توجه به میزان آلودگی هوا، ۱۰ درصد از کل مراجعین اورژانس بیمارستان‌های خوزستان به علت بیماری‌های مرتبط با گرد و غبار مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: در ۱۷ اردیبهشت‌ماه نیز با توجه به حجم بالای مراجعین اورژانس‌های بیمارستان‌های خوزستان، ۳ درصد مراجعین به علت بیماری‌های مرتبط با گرد و غبار به بیمارستان مراجعه کرده‌اند و گسترش مشکلات گوارشی و تعطیلات چند روزه استان خوزستان نقش بسزایی بر افزایش مراجعات به اورژانس‌ها داشته است.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=116752

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.