مراقبت‌های بهداشتی در مرز شلمچه افزایش یافت
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

مراقبت‌های بهداشتی در مرز شلمچه افزایش یافت

  • کد خبر : 120934
  • 23 مرداد 1401 - 13:28
مراقبت‌های بهداشتی در مرز شلمچه افزایش یافت
رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از آمادگی این دانشگاه برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی امسال در مرز شلمچه خبر داد و گفت: مراقبت‌های بهداشتی در این مرز، با استقرار کانکس‌های مرکز بهداشت شهرستان خرمشهر افزایش یافته است.

به گزارش تابا؛ دکتر سیدمحمد محمدی بیان کرد: در راستای آمادگی و ارایه خدمات هرچه بهتر در استقبال از زائران اربعین حسینی توسط مرکز بهداشت شهرستان خرمشهر، کانکس‌های بهداشتی در مرز شلمچه مستقر شده است.

وی افزود: محل پشتیبانی و اسکان ماموران اورژانس و کادر بهداشت نیز در پایانه و مرز شلمچه و همچنین مرکز بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی مشخص شده است.

دکتر محمدی به اتمام عملیات عمرانی مرکز بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی شلمچه در نزدیکی پایانه مرزی اشاره کرد و گفت: از روزهای آینده تجهیز و فضابندی برای ویزیت بیماران، بستری موقت و خدمات‌دهی به زائران انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه ماموران بهداشت و درمان هر سه شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان مرز شلمچه را پوشش خواهند داد ادامه داد: دارو و تجهیزات لازم برای مراکز درمانی در شلمچه برای اربعین خریداری شده از ۱۲ تا پایان شهریور آماده پذیرایی از زائران اربعین حسینی در مراکز درمانی و بیمارستان شلمچه هستیم.

بیمارستان مرکز بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی در نزدیکی پایانه مرزی شلمچه در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع و اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: بیمارستان‌های آبادان و خرمشهر نیز آمادگی لازم برای خدمات‌رسانی به صورت پشتیبان مرکز شلمچه را دارا هستند.

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=120934

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.