بازدید میدانی استاندار خوزستان،شهردار اهواز، اعضای شورای اسلامی شهر و فرماندار اهواز به همراه اصحاب رسانه از پروژه های عمرانی و شهری اهواز انجام شد.
به گزارش تابا؛ شهردار اهواز در بازدیدی که به همراه استاندار خوزستان ،فرماندار اهواز،رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر از پروژه های شهری داشت در مورد به ثمر رسیدن پروژه های عمرانی اهواز که از آن ها بازدید به عمل آمد گفت: تکمیل این پروژهها کمک بزرگی به توسعه شهر اهواز می کند.
موسی شاعری افزود: حضور میدانی استاندار و سایر مسئولین در بازدید از پروژه های عمرانی شهرداری باعث می شود از نزدیک با وضعیت این پروژه ها رو به رو شده و در تسریع روند این پروژه ها به ما کمک کنند.
شهردار اهواز در مورد روند تکمیل پروژه های عمرانی اذعان داشت: پروژه های شهرداری با سرعت خوبی در حال پیشروی بوده و در بعضی موارد نیاز به هماهنگی و همکاری دستگاه های دیگر است.
شاعری از کلنگ زنی بزرگترین تقاطع غیر همسطح در اهواز خبر داد و گفت: کلنگ این تقاطع غیر همسطح در هفته های آینده در میدان دانشگاه اهواز به زمین می خورد.
شهردار اهواز در مورد پارکهای ساحلی و فضای سبز شهری تشریح کرد: طراحی های مربوطه برای توسعه فضاهای سبز کلانشهر اهواز با حضور کاشناسان و مشاوران در حال انجام است.
شاعری در خصوص آب گرفتگی هایی که بر اثر بارندگی اخیر رخ داده بود بیان کرد: همکاری خوبی بین شرکت آب و فاضلاب و شهرداری اهواز صورت گرفته و در بارندگی اخیر شاهد این همبستگی بودیم.
شهردار اهواز با اشاره به وضعیتی که معابر پس از بارندگی در سال های گذشته داشتند تصریح کرد: در بحث کنترل آب گرفتگی ها در مقایسه با سال های گذشته، امسال وضعیت بهتری خواهیم داشت.
شاعری در مورد اقدامات شهرداری برای کنترل آب های سطحی اعلام کرد: بازآماد ایستگاه ها، لایروبی کردن، لوله گذاری و تقویت بعضی از ایستگاه ها قبل از فصل بارندگی، باعث شد تا امسال شرایط مطلوب تری داشته باشیم.
در این بازدید استاندار خوزستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شهرداری اهواز و شورای اسلامی شهر به خاطر انجام پروژه های مهم و حائز اهمیت گفت: پروژه زیر گذر زردشت تا پایان سال جاری به بهره برداری میرسد. همچنین پروژه پل نهم که قسمت عمده کار آن انجام شده ، پس از بازگشایی مسیر، به زیر گذر زردشت، مهر شهر، و کیانشهر متصل خواهد شد.
غلامرضا شریعتی با اشاره به سایر پروژه های در دست اجرا نیز افزود: به موازات جاده ساحل غربی کیانپارس، در قسمت جاده ساحل شرقی نیز کارهای خوبی انجام شده است و جاده ساحلی تا ملاثانی ادامه پیدا می کند و با اجرای این پروژه، شهرداری های شیبان، ویس و ملاثانی نیز فعال می شوند.
وی پروژه رینگ پل ششم را کاری بسیار ارزشمند از سوی شهرداری اهواز برشمرد و تصریح کرد: این پروژه که از سال ۹۵ آغاز شده است،از جاده اهواز به سمت غرب و کارون کار آن متوقف شده اما تا مهدیس پیشرفت خوبی داشته است. همچنین از منازل ۲ هزار واحدی به بعد تا جاده ماهشهر نیز پروژه دچار مشکل بود که شهرداری اهواز کار بسیار ارزشمندی انجام داد و در حال تکمیل است.
استاندار خوزستان به مزایای پروژه رینگ پل ششم اشاره کرد و گفت: با اجرای این پروژه، ۳۰ درصد ترافیک شهر اهواز مرتفع خواهد شد که جا دارد از شهردار و شورای شهر اهواز به خاطر اجرای این پروژه تقدیر و تشکر کنم.
غلامرضا شریعتی همچنین به اقدامات خوب شهرداری اهواز در منطقه عین دو اشاره کرد و اظهار داشت: شهرداری در این منطقه کارهای خوبی انجام داده که نیاز به اقدامات بیشتر است. مشکل پروژه تقاطع غیر همسطح شهید بندر(چهارشیر) نیز با رایزنی صورت گرفته با رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور رفع شده و پیمانکار باید پروژه را به سرعت به پیش ببرد.این پروژه جزو پروژه های خیلی خوب شهر اهواز به شمار می رود که موجب رضایتمندی مردم شده است.
وی پل نهم، تقاطع غیرهمسطح شهید بندر(چهارشیر)، تقاطع میدان دانشگاه که بزودی آغاز می شود، جاده های ساحلی شرق و غرب کارون، زیرگذر زردشت، لوپ پل ششم و غیره را جزو کارهای عمرانی بسیار مهم دانست و گفت: با اجرای این پروژه ها، اهواز به شهری مدرن، توسعه یافته و هوشمند تبدیل خواهد شد که ارزش افزوده مناطقی که پروژه های مذکور در آن اجرا می شود به شکل چشم گیری افزایش می یابد.
شریعتی تاکید کرد، مردم باید زحمات شهرداری اهواز و شورای اسلامی شهر را ببینند.
گفتنی است از پروژه های تقاطع جانباز (زردشت)، زیرسازی آسفالت منطقه عین دو، جاده ساحلی حدفاصل استخر موج تا تاسیسات شرکت نفت،مسیر پل ششم به ماهشهر و احداث پل نهم حضور یافته و از نزدیک در جریان فعالیتهای عوامل پروژه ها قرار گرفتند.
اتخاذ تدابیری برای رفع مشکلات و موانع پروژه ها و نیز تاکید بر شتاب بیشتر در اجرای آنها از مسائل مطرح شده در این بازدید ها بود.
آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۱۸:۲۲