بایستی همه دستگاه ها در جلسات حاضر شوند و وظایف سپرده شده را انجام دهند تا امسال نیز برنامه هایی در شان شهدا شاخص برگزار کنیم هم یاد وخاطره شان گرامی داشته شود و هم فرهنگ ایثار و شهادت و بزرگداشت مقام شهدا در جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا اخلاق و سلوک شهدا چراغ راه والگویی برای جوانان امروز باشد.
ظهر امروز شنبه ۱۳ خرداد جلسه ای با حضور مسئولان استان خوزستان با موضوع جلسه شورای هماهنگی و نشر ارزش های دفاع مقدس استان خوزستان، در سالن جلسان استانداری خوزستان برگزار شد.
به گزارش تابانیوز استاندار خوزستان در ابتدای جلسه گفت: با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه عزیزان و عرض تسلیت به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) این ایام را گرامی می داریم. یاد و خاطره شهدا بزرگ ۱۵ خرداد که یادآور شروع مبارزات علیه رژیم ستم شاهی بودند را زنده نگه می داریم. اتفاقی که در بهمن ۵۷ میوه آن چیده شد و به مدد الهی انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی به ثمر رسید. درود میفرستیم بر تمامی شهدای انقلاب اسلامی.
غلامرضا شریعتی در ادامه گفت: طرح های پژوهشی که به انجام رسیده بسیار کارهای ارزشمندی بوده اند و دستگاه های اجرایی هم باید نهایت همکاری را داشته باشند برای مواجه با این مساله . پیشنهادهای دانشگاه شهید چمران بعد از اینکه در کمیته پژوهش تصویب شد در جلسه کار گروه استانی هم مطرح شود. به تمام دستگاه های اجرایی توصیه می کنم تمامی اسناد و مستندهای خود در زمینه دفاع مقدس را در اختیار بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس قرار دهند تا مستند جامعی از آن ها تهیه شود.
شریعتی با بیان این مطلب که ما اواخر سال گذشته یا اوایل امسال بود که موفق شدیم اقداماتی را در شان استان و در شان دفاع مقدس تکمیل و تعمیر و بازسازی کنیم؛ افزود: بنا شد سالی سه یا چهار مورد را در برنامه قرار بدهند و آقای آشتیانی مامور شد تا هزینه آنها را برآورد کند و با توجه به اعتباراتی که لازم است سالی سه یا چهار مورد از آنها را در دستور کار قرار دهند و اعتبار لازم را در شورای برنامه ریزی برای آن اختصاص دهند.
وی در ادامه گفت: غیر از مسایل معنوی دفاع مقدس در زمینه توریستی ما هرسال میزبان تعداد قابل توجهی از هم وطنانمان در قالب کاروان های راهیان نور هستیم بنابراین لازم است در بعضی نقاط امکانات لازم برای یک مرکز توریستی و گردشگری فراهم آوریم از این بابت باید با تخصیص اعتبارات این امکان را به وجود آوریم. بایستی همه دستگاه ها در جلسات حاضر شوند و وظایف سپرده شده را انجام دهند تا امسال نیز برنامه هایی در شان شهدای شاخص برگزار کنیم هم یاد وخاطره شان گرامی داشته شود و هم فرهنگ ایثار و شهادت و بزرگداشت مقام شهدا در جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا اخلاق و سلوک شهدا چراغ راه والگویی برای جوانان امروز باشد.
استاندار خوزستان گفت: مراکز فرهنگی و دفاع مقدس دزفول را چند روزپیش افتتاح کردیم امیدواریم در شهرهای مختلف استان علی الخصوص آنهایی که به طور جدی درگیرجنگ و دفاع مقدس بودند این مراکز یک به یک افتتاح کنیم و بتواینم پروژه باغ موزه را هر چه سریعتر شروع کنیم. خوزستان که نماد مقاومت و دفاع جنگ تحمیلی بوده است وما امیدواریم در این زمینه آن چیزی که وظیفه داریم را به انجام برسانیم و شرایطی که مناسب در شان شهدا و بازدیدکنندگان باشد را فراهم و مهیا کنیم.
غلامرضا شریعتی در پایان سخنان خود افزود: امیدواریم کارهای نو بدیع و جذاب مد نظر قرار بگیرد و متناسب با امکانات روز مجهز شویم و شرایط را برای جذب اقشار مختلف فراهم کنیم. امیدواریم همه مردم در مناسبات دو روز آینده در استان شرکت کنند و یاد وخاطره امام عزیز وشهدای گرانقدرگرامی بدارند.