گزارش خبرنگار تابا از بهبهان، مهندس کریمی مدیرکل آب و فاضلاب روستائی خوزستان در سفر به شهرستان بهبهان به اتفاق مسئولین شهری از روستاهای بخش مرکزی، تشان و زیدون بازدید و مشکلات آب روستائی در شهرستان بهبهان مورد ارزیابی قرار گرفته و مصوبات لازم جهت حل مشکلات تصویب شد.
کریمی مدیر آب و فاضلاب روستائی به اتفاق نماینده و فرماندار شهرستان ضمن بازدید از بخش تشان مشکلات آب این روستاها را از نزدیک ملاحظه و تصمیماتی جهت حل مشکل آب شرب آنها اتخاذ شد.
در این بازدید که حسین عابدنژاد مدیر آبفای روستایی بهبهان و بخشداران بخشهای مرکزی و تشان و زیدون نیز حضور داشتند جهت تامین اعتبار بمنظور تکمیل و بهره برداری از طرح آبرسانی بیدبلند، حفر چاه مجتمع ۲۱ روستای تشان و حل مشکل آب شرب شهروندان روستاهای بخش تشان و بخش مرکزی تصمیماتی اتخاذ شد.
محمد حری خصوص حل مشکل آب شرب اهالی زیدون نیز اظهار کرد: تامین یکدستگاه تانکر جهت حل فوری تامین آب شرب اهالی روستاهای منطقه و معرفی پروژه ۲۴ روستای جنوبی زیدون جهت تامین اعتبار از صندوق توسعه ملی، مطالعه و بازنگری طرح مجتمع ۹ روستای قلعه کعبی و تامین لوله جهت تعویض خطوط انتقال روستای سعادت آباد از جمله تصمیمات متخده در این جلسات بود.
حبیب الله کشت زر نماینده شهرستان بهبهان در مجلس نیز با ابراز امیدواری برای تحقق وعده های مدیرکل آب و فاضلاب روستائی خواستار تامین آب شرب شهروندان در روستاهای بخش های مرکزی، زیدون و تشان گردید./ بهبهان سرویس خبری. محمد خلیجی