۱۰۰ هزار متر مکعب مخزن را امسال وارد مدار کردیم .۵۰ هزار متر مکعب مخزنی را که ۲۳ سال قبل در حصیر آباد ساخته شده بود در هفته گذشته وارد مدار کردیم که تا حدودی باعث رفع مشکلات شرق اهواز می شود.
به گزارش خبرنگار تابا؛ فردوس کریمی در با بیان اینکه اجرای طرح خط انتقال ۷۵۰ میلیمتر آبرسانی به مخازن ارتفاعات حصیرآباد با کمک سازمان آب و برق خوزستان انجام گرفت؛ اظهار کرد: این پروژه از طرح های مهم و ارزشمند برای بهبود سطح کیفی و کمی، تامین فشار مطلوب آب شرب مناطق شرق، رفع افت فشار، ذخیره سازی و پایداری آبرسانی به مناطق شرق اهواز است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۵ هزار مترمکعب در شبانه روز از حصیرآباد و از غدیر در مجموع ۵.۲ متر مکعب بر ثانیه، آب دریافت می کنیم اگر این نسبت پایدار بماند خوشبختانه مشکلی از لحاظ کمی و کیفی نخواهیم داشت.
مدیرعامل آبفا اهواز همچنین خاطرنشان کرد: حدود یک متر مکعب آب از خط انتقال آب حیات دریافت می کنیم که این مقدار، آب زیرزمینی و آب چاه است و کیفیت آن نیز عالی می باشد. باقیمانده را از کارون برداشت می کنیم اما امسال به دلیل مشکلاتی که در دبی آب کارون به وجود آمده از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست و باید طی مراحلی آن را قابل استفاده کنیم.
کریمی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار متر مکعب مخزن کم داریم؛ تصریح کرد: ۱۰۰ هزار متر مکعب مخزن را امسال وارد مدار کردیم .۵۰ هزار متر مکعب مخزنی را که ۲۳ سال قبل در حصیر آباد ساخته شده بود در هفته گذشته وارد مدار کردیم که تا حدودی باعث رفع مشکلات شرق اهواز می شود.
وی ادامه داد: ۵۰ هزار متر مکعب مخزن نیز ۸ سال پیش ساخته شده اما بدون استفاده مانده بود، ایستگاه پمپاژ و تاسیسات دیگر آن را فراهم نمودیم و همچنین بهرهبرداری از مخزن جدید تصفیهخانه شماره ۲ اهواز تا هفته آینده انجام و وارد مدار و تا حدودی از لحاظ پایداری شرایط اهواز مساعد می شود.
وی در پایان گفت: منطقه ای که برای ما از لحاظ استراژتیک مهم است و باید خدمات مناسبی به آن ارائه دهیم شهر کارون است با حمایت ها و رایزنی های استاندار محترم، عملیات اجرایی یک خط ۹۰۰ میلی متر به طول۱.۷ کیلومتر را از امروز آغاز و به زودی آن را وارد مدار خواهیم کرد./ فدعمی