میزان افزایش حقوق‌ بازنشستگان تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شود
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
1

میزان افزایش حقوق‌ بازنشستگان تا پایان اردیبهشت تعیین تکلیف می‌شود

  • کد خبر : 81348
  • 10 اردیبهشت 1399 - 11:51

مشاور معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی گفت که برای افزایش حقوق بازنشستگان رایزنی‌های لازم با هیات وزیران انجام خواهد شد و نحوه و میزان پرداخت افزایش حقوق‌ها تا پایان اردیبهشت ماه تعیین تکلیف می‌شود.   به گزارش تابا؛نحوه ارائه خدمات در ایام کرونا و تاکید بر ارائه خدمات غیرحضوری از یک سو و ارائه دیگر […]

مشاور معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی گفت که برای افزایش حقوق بازنشستگان رایزنی‌های لازم با هیات وزیران انجام خواهد شد و نحوه و میزان پرداخت افزایش حقوق‌ها تا پایان اردیبهشت ماه تعیین تکلیف می‌شود.

 

به گزارش تابا؛نحوه ارائه خدمات در ایام کرونا و تاکید بر ارائه خدمات غیرحضوری از یک سو و ارائه دیگر تسهیلاتی که این نهاد برای کارفرمایان و کارگاه ها در نظر خواهد گرفت در کنار افزایش حقوق بازنشستگان از جمله مهم ترین سوال هایی است که در این روزها اذهان عمومی را به خود مشغول کرده است.

 

لیلا متعارفی، مشاور معاون بیمه ای مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این رابطه گفت: طی دو ماه اخیر نگارش و برنامه ریزی برای ارائه خدمات غیرحضوری به بازنشستگان و مستمری گیران انجام شد که در مراحل پایاتی قرار دارد.

 

او افزود: با توجه به وضعیت کرونا، درخواست بازنشستگی مشمولین تامین اجتماعی به صورت غیرحضوری ارائه و مورد بررسی قرار می گیرد.

 

متعارفی بیان کرد: در سامانه تامین اجتماعی فرم مربوطه درج می شود و افراد متقاضی می توانند از این طریق مشخصات خود را تکمیل کرده و در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار دهند. امید است این سامانه تا اواسط اردیبهشت ماه فعال و در دسترس عموم قرار گیرد.

 

مشاور معاون بیمه ای مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به مصوبه ای که بنا دارد تا تسهیلات بیمه ای به برخی کارگاه‌ها ارائه دهد، اظهار کرد: بخشنامه‌ای در حوزه بیمه مبنی بر اینکه کارگاه‌هایی که ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مشخص کرده، صادر شد تا تسهیلات ویژه‌ای به مشمولین تعلق گیرد از جمله اینکه لیست‌های بیمه اسفند، فروردین و اردیبهشت این مراکز به صورت ۷ درصد حق بیمه دریافت شود و همان مبلغی است که از کارگر دریافت می شود و ۲۰ درصد باقی مانده نیز در تیر ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

 

متعارفی تاکید کرد: در تیرماه این مراکز می توانند مبالغ این سه ماه را به صورت دفعی و یا تا پایان سال، به صورت چند بخشی پرداخت کنند.

 

مشاور معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی در پایان با اشاره به تعیین تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان نیز رایزنی های لازم با هیات وزیران انجام خواهد شد و نحوه و میزان پرداخت افزایش حقوق ها تا پایان اردیبهشت ماه مشخص می شود./خبر آنلاین

 

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=81348

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.