نابسامانی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز/ احمد سلامات
  • امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 23 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
2

نابسامانی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز/ احمد سلامات

  • کد خبر : 47096
  • 13 مهر 1397 - 18:06
نابسامانی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز/ احمد سلامات

امروز‌ جهت استفاده از خدماتی که تامین اجتماعی در قبال هزینه های زیادی که ازما می گیرد به یکی از بیمارستان های زیر نظر این سازمان مراجعه کردیم مراجعه امروز ما بنا به رضایت قبلی از این بیمارستان بود وقتی به بیمارستان مذکور رسیدیم تغییرات زیادی در بیمارستان خصوصا در قسمت ساختار ساختمان اورژانس مشاهده […]

امروز‌ جهت استفاده از خدماتی که تامین اجتماعی در قبال هزینه های زیادی که ازما می گیرد به یکی از بیمارستان های زیر نظر این سازمان مراجعه کردیم مراجعه امروز ما بنا به رضایت قبلی از این بیمارستان بود وقتی به بیمارستان مذکور رسیدیم تغییرات زیادی در بیمارستان خصوصا در قسمت ساختار ساختمان اورژانس مشاهده کردیم که از لحاظ امکانات پیشرفت خوبی داشته است.

 

در قسمت اورژانس هم بنا به عدم وضع حاد مارا ویزیت نکرده و به قسمت درمانگاه راهنمایی کردند وضع شلوغ و سردرگمی در قسمت درمانگاه انقدر زیاد بود که هر شهروندی را فراری می داد.

 

در قسمت درمانگاه عدم نظارت مهمترین عامل نارضایتی شهروندان به حساب می آمد ضمن اینکه دستگاه نوبت دهی وجود داشت و شهروندان می توانستد در قسمت سالن انتظار از نظم ترتیب داده شده استفاده کنند اما مهمترین موضوع این بود که صف طولانی مراجعین آنقدر زیاد بود که همه این نظم را زیر سوال می برد.

 

به طوری که نفر ۳۸ از مجموع ۱۸۵ نفری که از ساعت ۱۴حضور داشت تا ساعت۱۸:۰۰ نتوانسته بود از پزشک را ببیند و ویزیت شود در کنار اتاق منشی سرو صدا بین مراجعین و عدم کنترل منشی سبب می شد که تنش و بی نظمی گسترش یابد.

 

البته طبق اطلاعاتی که به دست آمده فقط یک پزشک عمومی وجود داشت که با توجه به حجم بالای مراجعین نمی توانست جواب گوی آنان باشد و خدماتی مناسب به شهروندان دهد تا رضایت آنها را کسب کند.

 

با دیدن این وضع و زمان بر بودن خدمات دهی در بیمارستان امیرالمومنین مجبور شدیم بیمارستان را ترک کنیم و به بیمارستان ابوذر اهواز مراجعه کنیم تا جهت ویزیت به انجا برویم که با توجه به خلوت بودن بیمارستان ویزیت در اسرع وقت انجام شد و کاملا خدمات رضایت بخش تری نسبت به بیمارستان امیرالمومنین داشت در همین اوضاع از بیمارستان جدید احداث شده اطفال هم بازیدی کرده ایم.

 

در این وضع و نارضایتی ها عدم مدیریت صحیح به همراه عدم نظارت در قسمت درمانگاه بیشتر احساس می شد و می بایست مدیریت بیمارستان به تکریم مراجعین و خدمات دهی بیشتر توجه کرده و ترتیبی اتخاذ گردد تا نسبت به هزینه هایی که از مردم نیز دریافت می شود خدماتی شایسته اختصاص داده شود.

 

فارق از این انتقادات که بر وضع درمانگاه وجود دارد و قابل اصلاح هست باید به مدیریت و مسئولانی که تغییرات زیادی در ساختمان و تجهیزات بیمارستان امیرالمومنین (ع) و همچنین بیمارستان اطفال در خیابان ابوذر احداث شده و در حال خدمات دهی است و الحق و الانصاف بیمارستانی با امکانات و طراحی و ساخت بسیار مناسبی بود تقدیر و تشکر کنیم و امیدواریم که دیگر بیمارستان ها هم از لحاظ خدماتی و ساختمانی همچون اطفال ابوذر اهواز در اولویت مسئولین استان قرار گیرند و شاهد خدماتی مطلوب و رضایت بخش در قسمت بهداشت و درمان در تمام استان محروم خوزستان باشیم.

 

لینک کوتاه : https://tabakhabar.ir/?p=47096

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.